Фан Клуб: Интер

После Цезар го најдовме и вторит плачко во екипата, Камбијасо забележан како плаче на клупата после замената :(

Абе не видов, стварно го исвиркувале Камби на измената?

Па како нема да плаче,нормално дека ке го боли што Интер е во ваква ситуација.Нема да плаче она лузериштено што се смее само под бркче.Тоа е тоа ако не го избрка уште од утре Морати лузеров нема што повеке да бараме ние,нека се бара достојна замена до крајов на сезонава па после ке видиме што како,али како што е луд и тој Морати ништо чудно Ранко да остане до крајов на оваа сезона.

Не бе и ова навивачиве се неблагодарни говеда, пизда ли им материна ја нивна. Да не беше Камби нит тројна круна ќе видеа нит ништо. Он и уште неколку играчи се икони на овој клуб и секоја утакмица го даваат својот максимум. Жална е ситуацијава во Интер за многу луѓе, особено за Жулионе, Занети, Камби, Принцот...

AnLXBa0CIAAQg4C.png

:pipi:

Насловот ми звучи исто како Македонија да им има земано бод на Андора со водство од 3:0

Еве го новиот тренер . Жулионе

They left us standing with that one-two, then in the changing rooms at half-time Julio Cesar made a great speech. He was very good. This is a situation only we can turn around. We didn't win but this draw has given us confidence

Eva-Carneiro-fora-do-expediente.jpg

Без неа не ни помислувај да доаѓаш!

Ете му на Морати зголемена посетеност на стадион и поголеми приходи од ТВ пренос.
Шо има на сликава, кај мене не се глеа.
--- надополнето: 5 март 2012 во 00:27 ---
А сеа видов на името на сликата, докторката била ...

Нека остане у Челзи боље, можно е Рафа да им дое, ќе им биде и те како потребна.

Некој го спомна Гомез? А, тоа бев јас :)

Ау па ако дојде Боаш и оваа со него тогаш ќе посакувам секоја утакмица по 5 повредени да имаме.:D

Ау па ако дојде Боаш и оваа со него тогаш ќе посакувам секоја утакмица по 5 повредени да имаме.:D
Не мора да посакуваш, сите сами ќе паѓаат, па дури и Занети ќе се жали на повреда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom