Фан Клуб: Интер

Не знам, не е само Роки, еве ако не си го гледал и клипчево:

Убеден сум дека нема да има нова афера, не сум ни сигурен дека стварно е нешто поврзано, али против Јуве скоро и да нема грешки, баш напротив...

Ако може јас нешто ПРОЦЕДУРАЛНО? Што толку направи Ранокија ( пеналот знам) за да го казнат 3 натпревари??????? ги читам сите ваши постови ама ме мрзи да враќам, гледам никој претходно не искоментира на таа тема, и како што знам јас судијава е казнетсо 3 натпревари не судење, на Интер да не му суди веќе годинава 2011, а од кај нас Раниери и Оби се казнети со по 1 меч, а Милито,Кордоба,Цезар и клубот финансиски

Мене уште не ми е јасно како можеше со Милан да суди симулација на Лусио на половината од теренот, ај што се свири симулирање на дел од терен каде пред Се у Италија се паѓа на 5 секунди ко воз да ги прегазил фудбалериве, али и убаво се гледа дека остро се стартува врз него, па дури и да немаше допир, теренот беше влажен а он избегнуваше судир со играчот на Милан по што падна, што беше и логична последица у таа ситуација аналогно на тоа што се случуваше у тој соло продор, карактеристичен за него.

Ок, нека нема ни фаул, ама да свириш симулирање и да дадеш тука жолт ?!?! Трагедија ...

п.с. Снајдер за ист таков аплауз со Аталанта, истата сезона, неколку натпревари пред тој со Милан, доби жолт картон а не директен црвен, подоцна во текот од натпреварот доби и втор жолт ( заслужено ).
--- надополнето: Oct 3, 2011 8:59 PM ---
Ако може јас нешто ПРОЦЕДУРАЛНО? Што толку направи Ранокија ( пеналот знам) за да го казнат 3 натпревари???????
Го отерал у пм судијата, го навредил тешко, инаку да не беше таа навреда само 1 меч ќе беше казнет.

Ако може јас нешто ПРОЦЕДУРАЛНО? Што толку направи Ранокија ( пеналот знам) за да го казнат 3 натпревари??????? ги читам сите ваши постови ама ме мрзи да враќам, гледам никој претходно не искоментира на таа тема, и како што знам јас судијава е казнетсо 3 натпревари не судење, на Интер да не му суди веќе годинава 2011, а од кај нас Раниери и Оби се казнети со по 1 меч, а Милито,Кордоба,Цезар и клубот финансиски
Казнет е за јадење на бурек, по приговор на судија. Интересно е што еден фан на internews го имаше објавено текстот од записникот од тој меч, и текстот на записникот од истото коло во кое Касано (мислам) јадел бурек. И двајцата судии имаат напишано безмалку идентичен текст, но Ранокиа помина со 3, а Касано со 1 натпревар казна. (Нека ме корегира некоја од комшиките ако не е Касано во прашање зошто прочитав тогаш и заборавив).

Како и да е, насловот на артиклот беше: Како е ова различно? - и подолу беа двата текста.

Син знаеш што ги изнервира тогаш играчите, што Лусио стана и продолжи без да бара прекршок, но Гомнарот прво свирна фаул, па му даде жолт на Лусио, па им ја деде топката на Ббилан по што експлодираа сите а највеќе Снајдер
--- надополнето: Oct 3, 2011 9:24 PM ---
Ио Соно од таа утакмица и казната од 3 натпревари мене и на тие околу мене ни стана јасно дека оваа година ќе го јадеме тешко од судиите, и стварно се случи на дуелот со Наполи

Луѓе јас мислам дека за директен црвен автоматски иде бан на 3 натпревари, без разлика дали јадел некој бурек или не, еве и Торес доби у претходното коло дома со Свонси па 3 натпревари е казнет, додека за два жолти па црвен е еден меч суспензија. Нека ме поправи некој бидејќи не сум 100% сигурен.
П.с. @ Мите на тоа видеото што го постираше со психопатот Роки, сакаш да кажеш дека на Мунтари со Катанија му даде директен црвен за тој старт??????????????????????????????????
Еј нека го тргаат овој од секоја можна листа, Уефа, Фифа, Италија, Дебар, Свирипичино, ОД СЕГДЕ да му се намочам у тоа психопатот што има Интер фобија уште од коа се родил. За греота...
--- надополнето: Oct 3, 2011 10:48 PM ---
Добро а Снајдер до кога е повреден ?
Мислам за со Катанија дека се враќа 100%, можно е и за Холандија да игра нареднава недела, ама не верувам пошо тие имаат 100-0-0 скор.

Снајдер нема да игра за Холандија.:D

Не знам, не е само Роки, еве ако не си го гледал и клипчево:

Убеден сум дека нема да има нова афера, не сум ни сигурен дека стварно е нешто поврзано, али против Јуве скоро и да нема грешки, баш напротив...
Kolku ni fali igrac ko ETO,enos sega go svativme toa ccc

Нас ни фали тренер ко Мурињо, т.е. не, нас ни фали Мурињо, не Ето, со Мурињо и Пандев личеше на фудбалер.

Нас ни фали тренер ко Мурињо, т.е. не, нас ни фали Мурињо, не Ето, со Мурињо и Пандев личеше на фудбалер.
Аууу и тоа како ни фали Жозе!За психата да им ја среди на играчиве,за тактика и м..да да се ризикува кога треба не праиме муабет ....

◄███▓░MERCATO ░▓███►: Ranieri zatrazio od Morattia da mu na zimu dovede Nania uz to da ostane i Snajder...>>nevozmozna misija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom