Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го отерал у пм судијата, го навредил тешко, инаку да не беше таа навреда само 1 меч ќе беше казнет.Ако може јас нешто ПРОЦЕДУРАЛНО? Што толку направи Ранокија ( пеналот знам) за да го казнат 3 натпревари???????
Казнет е за јадење на бурек, по приговор на судија. Интересно е што еден фан на internews го имаше објавено текстот од записникот од тој меч, и текстот на записникот од истото коло во кое Касано (мислам) јадел бурек. И двајцата судии имаат напишано безмалку идентичен текст, но Ранокиа помина со 3, а Касано со 1 натпревар казна. (Нека ме корегира некоја од комшиките ако не е Касано во прашање зошто прочитав тогаш и заборавив).Ако може јас нешто ПРОЦЕДУРАЛНО? Што толку направи Ранокија ( пеналот знам) за да го казнат 3 натпревари??????? ги читам сите ваши постови ама ме мрзи да враќам, гледам никој претходно не искоментира на таа тема, и како што знам јас судијава е казнетсо 3 натпревари не судење, на Интер да не му суди веќе годинава 2011, а од кај нас Раниери и Оби се казнети со по 1 меч, а Милито,Кордоба,Цезар и клубот финансиски
Мислам за со Катанија дека се враќа 100%, можно е и за Холандија да игра нареднава недела, ама не верувам пошо тие имаат 100-0-0 скор.Добро а Снајдер до кога е повреден ?
Добро а Снајдер до кога е повреден ?
Kolku ni fali igrac ko ETO,enos sega go svativme toa cccНе знам, не е само Роки, еве ако не си го гледал и клипчево:
Убеден сум дека нема да има нова афера, не сум ни сигурен дека стварно е нешто поврзано, али против Јуве скоро и да нема грешки, баш напротив...
Аууу и тоа како ни фали Жозе!За психата да им ја среди на играчиве,за тактика и м..да да се ризикува кога треба не праиме муабет ....Нас ни фали тренер ко Мурињо, т.е. не, нас ни фали Мурињо, не Ето, со Мурињо и Пандев личеше на фудбалер.
Oh dear God.... што е следно, филм?