Фан Клуб: Интер

Ме пизди шо Занети јаде КАЗНА за протест ....најМИРНИОТ фудбалер у историја на фудбал
Како не, најмирниот... си го видел некад Орландони да прави проблем?

Има ли го некој распоредо на натпреварите на интер до нова година ?

Continuano ad arrivare retroscena su quella che in Inghilterra è già stata ribattezzata "la notte di Monaco". Sembra che anche i compagni di squadra di Carlos Tevez non abbiano preso bene la decisione dell'attaccante di rifiutarsi di entrare in campo. Tra i più infuriati, c'era l'ex laziale Alexander Kolarov, che avrebbe apostrofato così il compagno in Germania: "Non ti rendi conto di quello che stai facendo? Entra in campo, idiota", avrebbe detto Kolarov a Tevez, per poi rivolgersi a Zabaleta: "Prova a farlo ragionare tu".
Nekoj so ne go mrze da prevede ?

во следните натпревари од моја перспектива очекувам да имаме 2 победи и три нерешени(вклучувајќи го и мечот против Лил)!

Continuano ad arrivare retroscena su quella che in Inghilterra è già stata ribattezzata "la notte di Monaco". Sembra che anche i compagni di squadra di Carlos Tevez non abbiano preso bene la decisione dell'attaccante di rifiutarsi di entrare in campo. Tra i più infuriati, c'era l'ex laziale Alexander Kolarov, che avrebbe apostrofato così il compagno in Germania: "Non ti rendi conto di quello che stai facendo? Entra in campo, idiota", avrebbe detto Kolarov a Tevez, per poi rivolgersi a Zabaleta: "Prova a farlo ragionare tu".
Nekoj so ne go mrze da prevede ?
Чичко Гугл. Никогаш не го мрзе.

2011, година на неколку добри цитати:
Бурдисо на Меси: Се трча до крај, идиоту
Коларов на Тевез: Влези на терен, идиоту
Илиевски: Леле што направивме

Не го потценувај Раниери. :)
Сега ќе влезе он у нездрава серија, ќе бидат први на табела после Јануари, и на неколку кола до крај ќе изгуби дома од селата, у мечеви каде Интер ќе имаат 10 стативи, 7 промашени празни голови и 4 промашени пенали и играч повеќе ...

Добро се одгатна ли мистеријата зошто Ранко доби црвен на полувреме? Сега кога е казнет барем се надевам нешто сочно кажал. :ROFLMAO:

Не знам го дали го постави некој до сега од официјалниот канал на Интер.

Со Милан е интересно ни Св Роки не ги спаси.
Оваа ретарда Роки има некои трауми од Интер вродена омраза.

Не знам го дали го постави некој до сега од официјалниот канал на Интер.

Со Милан е интересно ни Св Роки не ги спаси.
Оваа ретарда Роки има некои трауми од Интер вродена омраза.

Зошто видеово не е пратено до Колина, федерација на фудбалски судии на Италија?
Не треба други докази, не треба разговор со никого...
Видеово е доволно за суспензија на кретенов...
Срамота и греота!

Зошто видеово не е пратено до Колина, федерација на фудбалски судии на Италија?
Не треба други докази, не треба разговор со никого...
Видеово е доволно за суспензија на кретенов...
Срамота и греота!
Свесни се и они, само не им треба ново Калчополи :)

Свесни се и они, само не им треба ново Калчополи :)

Нема потреба да се прави некоја афера од ова... едноставно се гледа дека човеков тенденциозно суди (барем против Интер). Еднаш, ај... Два пати... хммм... секој натпревар - АУТ!!!

Неможе овој човек да суди дерби натпревари. Барем Италија нема да има проблем да најде замена за него.
Во прашање се милиони и милиони евра кои ги фрлаат клубовиве на играчи и плати, неможе некој кловн да ти ги пушта парите во клозетска шолја затоа што нема кој да го допре!

Како оној идиотот Морено... Човекот судеше уште 2-3 години откако ја уништи Италија во Кореја.... последно го фатија како шверцува дрога.

На луѓето кои не ја вршат работата како што треба не смее да им се гледа низ прсти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom