- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.081
- Поени од реакции
- 16.675
Me разочара Спасов :/Нема место за него ни на клупата![]()
Би играл на местото на Камби во твојата комбинација, ама океј, ти си знаеш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me разочара Спасов :/Нема место за него ни на клупата![]()
Нема што да чека да поминат 2-3 кола одма мора да се смени се гледаше на пријателските дека не иде со таа формација, а бога ми и сите викаат дека не е таа формација за интер.Ќе менува систем Гасперсон после први 2-3 кола ќе видите . Кај може со онаа формација да играме што се занесува незнам . 4-3-3 е најидеалната моментално со играчите што ги имаме .
Не можеше по јувенташки аватар да ставишMe разочара Спасов :/
Би играл на местото на Камби во твојата комбинација, ама океј, ти си знаеш![]()
Да ви набавам такоф сексилав дрес ако сака некој.Баш кул стојат на педерчинја.Ако познавате некои такфи а сигурен сум дека знаате некои од торино кажете да им набавам малце по добри и со поголем квалитетНе можеше по јувенташки аватар да ставиш![]()
Не е проблем може да го сместиме него во приватната ложа на меаца,таму секојпат има местоMe разочара Спасов :/
Би играл на местото на Камби во твојата комбинација, ама океј, ти си знаеш![]()
А Јурич?Јас мислам дека од старт ќе ја тера формацијата 4-3-1-2.Аирлија Зарате и сеуште останувањето на Суљо наш.
Кобе Јурич е сега помошник на Гзперини!!!!!!!!!!Замислете Јурич стана помошник стручен соработник на тренерот на Интер!А Јурич?![]()
Одлична формација, само место Ранокиа-Самуел, човекот е нашиот најдобар одбранбен, сфатете го тоа. сега мислам се опорави на овие пријателски од повредата и ке си биде стариот. Ранокиа е доба, но е многу млад за одбранбен, кои својот зенит го достигнуваат подоцна,ке биде првата замена.4-2-3-1 nema li da e poarno daj a tera
.....................Pacini.................
.....ForlAN...Snajder.....Zarate..
...Cambiaso........Zaneti............
Nagatomo...RAnokia....Lucio....maicon.
..........Cezar............................
ovaa najmnogu odgovara ali nzn gasperini kade mu e mozokot ?
Е тоа да видиш,туку ај да не зборувам предвреме,напишав во некој пост порано,дај боже да грешам со Гзперини и неговиот помошник Јурич,ќе се извинам на сите дури и ќе му пишам и писмо на Морати во кое и нему ќе му се извинам!До кај стигнавме а Васе .. ? Јурич да ни ги учи играчите ...
Јас би го играл Милито пред Пацини.Не се нафрлувајте веднаш,пошто ќе му се јавам на Јурич,а он мора да ме послуша!Одлична формација, само место Ранокиа-Самуел, човекот е нашиот најдобар одбранбен, сфатете го тоа. сега мислам се опорави на овие пријателски од повредата и ке си биде стариот. Ранокиа е доба, но е многу млад за одбранбен, кои својот зенит го достигнуваат подоцна,ке биде првата замена.
И јас Занети би го играл во средина место на бек, а на Зарате мислам дека повеќе му одговара лево.
НАјтешка дилема е Милито или Пацини, жал ми е кој било од нив да оди на клупа, ама еден ке мора. Алварез нека биде прва замена за Снајдер.
Имаме убедливо најдобра клупа барем во италија, треба да се внесат и играчи како Деки,Мота,Џонатан,Киву,Поли,Оби,Кастињос,Кутињо....скоро уште еден тим.
Да имавме одличен тренер, со овие играчи можевме да атакуваме на сите титули, барем да се бориме рамноправно. Со овој-ке видиме како ке го состави тимот
За да не примаме по 5 комада на утакмицаZosto tolku mnogu ja sakate formacijava 4-3-3 nad 3-4-3 ?
Е ајде де погоди зошто толку ја сакаме 4-3-3 или пак 4-3-1-2Zosto tolku mnogu ja sakate formacijava 4-3-3 nad 3-4-3 ?