Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.748
- Поени од реакции
- 7.514
Ај бе не замарај гелдај си твојата работа!Ispadna glup na kraj ovaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај бе не замарај гелдај си твојата работа!Ispadna glup na kraj ovaj...
Тој на аватарот разбира повеќе од тебе и Бенеамата заедноSe moli Io Sono, da go trgne nerrazurro od avatarot, odma!
@nerrazurro, se smeam be chovek aman... odma se palite so gogo, odma.
А ти незнам што гледаш убаво во тоа да навредуваш и провоцираш.
Тој на аватарот разбира повеќе од тебе и Бенеамата заедно![]()
Кога се работи за Интер секогаш мора да се биде сериозендај бе аман, да не ја ебиме темава. Сите сме другари тука, сите интераши. Што ако некој некогаш се позафркава на твоја сметка? Гледаш 2-3 страни поназад Син на Гејко што му вика, и каде се лути тој?
Денеска јас, утре ти, задутре и се до крајот само бене ке го зафркаваме, и така...
--- надополнето: Sep 1, 2011 7:58 PM ---
А може и да го нацрта ФФП-то за кое Син мака си мачеше![]()
Сериозно праша или се зезаш со нас? Да знам како да ти одговорамZosto tolku mnogu ja sakate formacijava 4-3-3 nad 3-4-3 ?
Сака да каже дека тој на аватарот е он, затоа повеќе разбирал од насА може и да го нацрта ФФП-то за кое Син мака си мачеше![]()
Најпрво каде ќе игра Снајдер? Две опции:Mnogu seriozno.
Ова ќе биде силување. Ни дојде некоја поуиграна екипа и ќе биде only +18.1.1.менхетен. Ке игра средина, и ке ја игра неговата омилена позиција. Еве како: Од 4 играчи на средина, едниот е Маикон, лево од Маикон и малце понапред од него (нешто како RCM/RAM) ке игра Снајдер, лево од Снајдер ке игра Алварез меѓутоа не со исти задачи на Снајдер, него малце по ’’дефанзивни’’ т.е. нормални за еден играч од среден ред, на крај на лева страна нека игра Оби, па затоа и Алварез тука за креативно да му помогне.
Напред на страната на Маикон е Зарате значи не би требало проблеми да имаме таму со креативност и центаршутеви. Шпиц игра Пацини, со Снајдер одма зад грб, лево игра Форлан со Алварез и коњот Оби.
Маикон-------------Алварез------Оби
-------------Снајди-----------------------
Зарате--------Пацо-----------Форлан
дај бе аман, да не ја ебиме темава. Сите сме другари тука, сите интераши. Што ако некој некогаш се позафркава на твоја сметка? Гледаш 2-3 страни поназад Син на Гејко што му вика, и каде се лути тој?
Денеска јас, утре ти, задутре и се до крајот само бене ке го зафркаваме, и така...
--- надополнето: Sep 1, 2011 7:58 PM ---
А може и да го нацрта ФФП-то за кое Син мака си мачеше![]()