Фан Клуб: Интер

Таман сакав да ја постирам сликава од Деко:
189616_460s.jpg

:pos:

Ч'ксссссс

m2.jpg

:pos:

Како можел бе, Морати да знаел за сликава не верувам дека би го ангажирал, Бранка на првата слика што излезе каде е со Зарате и ваљда неговиот агент затоа изгледа е ко на бонг да бил цел ден, најверојатно на фотосесија го начекал, според неговиот изглед, глетката не била убава.

LOOOOOOL:pos::pos:

Како сум го пропуштил ова. Сега на google му ги видов и другите. Од онаа со емо-шишка и напрчена уста паднав од стол. Таа треба да му ја стават на официјалната страница.:D

Можда и у она опис на фудбалер му стои ова коа го нудат по клубови. Брз, подвижен игра со двете нозе, игра на повеќе позиции во нападот и искача добро на најразлична плочка .:D
Осеќам ќе го избегаваат сите у тимот времето кога ќе се тушира. Освен Мунтари.....

Бранко Илиевски: "Зарате, асистенција до Мунтари ! и . и . и иии ГОООООЛ! Феноменален гол на Сулејмани Мунтари од 30 метра!!!"

^Некако ми нема логика ова , ај доста е тролање за денес можеме помирно да спиеме. :pos:

Честито за Зарате мн го поштовам и сакам како играч едноставно МАШИНА Е :)

Како и да е,Зарате мора да игра лево крило,на таа позиција се снаога најдобро,се гледаше и во Лацио дека лево му одговара највеќе.Ајде се надевам Гасперини ке склопи добра формација за играчите со кој што располага,едно сигурно Милито ке отпадне,Пацини ке игра на негово место,и самиот Морати кажа дека Пацини мора да игра,има одлично чуство за гол,па заедно со Форлан би биле одличен тандем.

Хахах , чоек неможе да отиде на спиење од вас - Ме утепавте :)))

Ќе го јадете на собиранка сите !!!!! (y)

Интервју на Андреа Поли за Интер Чанел...при крај се потпиша на еден ѕид каде сите играчи кој дошле се потпишуваат и до потписот го напиша и бројот 18. Број кој oвaa година ке го носи.
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:23 AM ---
Kolina najavio stroži kriterijum suđenja

http://www.sportske.net/vest/medjun...najavio-strozi-kriterijum-sudjenja-49684.html

@ Син, ако ти текнуе лани и Болоња(прво коло) беа со тренерот на младинската школа па не успеавме да ги победиме, така да не мора да значи ништо тоа иако мислам дека ќе ги искинеме Палермо, они не само на тренерско место туку и у состав се тиња, го шитнаа Пасторе и незнам уште кој.

Има ли некој буден :)
--- надополнето: Sep 1, 2011 9:36 AM ---
http://kurir.mk/sport/fudbal/40930-Morati-Sega-imame-mnogu-silen-tim
Во право е човекот Спасов имаме јак тим!
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:45 AM ---
@ Син, ако ти текнуе лани и Болоња(прво коло) беа со тренерот на младинската школа па не успеавме да ги победиме, така да не мора да значи ништо тоа иако мислам дека ќе ги искинеме Палермо, они не само на тренерско место туку и у состав се тиња, го шитнаа Пасторе и незнам уште кој.
Неможевме зошто Вивиано чуда правеше на гол на Ето од едно метро успеа да му одбрани зицер.:)

Знам знам, али баш затоа што сите очекуваат да ги измочаме тимовите што се у таква ситуација оно тогаш паѓаат изненадувања, затоа и ми беше муабетот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom