Фан Клуб: Интер

што ве гледам така разочарани, знаевме дека и ова ќе се деси некогаш... Ништо страшно, догодина освојуваме СЕ... FORZA INTER !!!!!! TRIPLETA !!!!

Здравје,другата година значи мора да се направи ремонт во тимот,играчите што треба да си заминат:Милито,Мајкон,Станкович,Ето(ако сакаме некоја пара да земеме),Занети мислам дека доста беше фала му за све што направи за клубот,Камбијасо, и нов тренер се разбира.Да се доведат нови играчи пуни со мотив и желба за игра,кој ке го гледаме оној Интер што беши лани.Чиста 10ка заслужуваат Снајдер и Нагатомо според мене,немаше едноставно до кој да даде топка вечерва човекот,ни кон Милито ни кон Ето,посебно оној Милито фала му за све што направи лани,али редно е да си заминеш вие брате... :helou:

Сега пазете ги изјавите на играчите, поготово на капитенот наш ебан и на Лео-Гео.

За да се носат млади играчи треба да се има јака и силна основа во тимот, кажжете ми што ке смени сам Санчез или Кавани или Петко, кога ги гледаме во нивните тимови сами и не можат нешто него им треба поголема помош... Ај дошле во Интер...

Не бе, не ни требаат 4/5 играчи, 10 ни требаат.

Ах морати морати, знаејки дека си хард-кор навивач, не знам како спиеш навечер.

Следниве играчи се ѓубре, и мора или да се продадат или да се избркат:

Нагатомо, Кордоба, Матераци, Лусио, Занети, Камбијасо, Карја, Maикон, Киву, Пацини, Ето, Пандев, Милито, Суазо.

Овие мора да заминат од Интер. Курот ме заболе каде... Ако сака морати иста сезона како и оваа слободно нека ги држи, па ако сака и Мурињо со жена му нека ги донесе кур нема да направат.

Сега пазете ги изјавите на играчите, поготово на капитенот наш ебан и на Лео-Гео.

За да се носат млади играчи треба да се има јака и силна основа во тимот, кажжете ми што ке смени сам Санчез или Кавани или Петко, кога ги гледаме во нивните тимови сами и не можат нешто него им треба поголема помош... Ај дошле во Интер...

Не бе, не ни требаат 4/5 играчи, 10 ни требаат.

Ах морати морати, знаејки дека си хард-кор навивач, не знам како спиеш навечер.

Следниве играчи се ѓубре, и мора или да се продадат или да се избркат:

Нагатомо, Кордоба, Матераци, Лусио, Занети, Камбијасо, Карја, Maикон, Киву, Пацини, Ето, Пандев, Милито, Суазо.

Овие мора да заминат од Интер. Курот ме заболе каде... Ако сака морати иста сезона како и оваа слободно нека ги држи, па ако сака и Мурињо со жена му нека ги донесе кур нема да направат.
Миланиста, претера со сите овие играчи што не требале :)
Нагатомо, Кордоба, Матераци, Карја(назад од кај дојде), Киву, Маикон, Пацини, Суазо треба да се продадат ( :pos: не си претерал изглеа)

Епа момци , тоа е тоа. Во најмала рака очекував победа бар колку подостојно да бидеме елиминирани но сепак ни тоа не се случи. Голем поздрав до момците што беа на плоштад имаше добра атмосфера. Честитки за фановите на Шалке (доколку има) , и здравје наредната сезона правиме ремонт за повеке успех во лига шампиона, сега фокусот да се впери во Серија А и да се надеваме на скудетото.

Oлабавете се сеа :), џабе нервози џабе хејт џабе филозофирање, сезоната тука заврши ( со 3-0 и 0-1 со Милан не ја заслужуваат титулата у Италија, нека им ја даваат на Наполи у 37мо коло ), Купот е ирелевантен ...

Од овој момент тимот треба да размислува за следната сезона, во Мај да почнат да работат на таа тематика а од Јуни нагоре да почнат со реализација на некој нивни нов проект кој ќе носи понатамошни успеси, проектот со Мурињо им беше и те како успешен така да имам верба у све она што е од ' горе ' и убеден сум дека ќе го вратат тимот таму каде што и припаѓа, на врвот, зашто ми докажаа дека се и те како способни за истото.

Имам кажано дека у секој спорт, не само у фудбал, не е изводливо да си вечно прв, нејсе тој факт, глупо се шитна сезонава иако заминувањето на Мур ( човек кој го планираа минимум до 2012 у Интер ) кое никој не го сакаше под дифолт ги насочи нештата удоле, Рафа само стави печат на тоа, нема назад, само напред и тоа е тоа, со оглед дека успеаа да освојат Се едноставно знаат која е формулата за успех, имаат добри 4 ипол месеци за реализација на идните планови. Forza Inter, non mollare mai !

п.с. И Не за продажбата на Нагатомо, незнам што лошо гледате у играчот, ја па напротив, мислам дека ќе биде прв избор во иднина лево, подобар е и од Сантон и од Киву а ништо не е полош и од Максвел кој беше лев бек до пред 2 години.

Миланиста, претера со сите овие играчи што не требале :)
Нагатомо, Кордоба, Матераци, Карја(назад од кај дојде), Киву, Маикон, Пацини, Суазо треба да се продадат ( :pos: не си претерал изглеа)

Пандев? За кој кур ке ни е Пандев? Џокер? Дај жити све биди сериозен... Ај се заебаваш за Рафа океј, ама Пандев бе?

Ето, зошто да седи? Да изиграва ѕвезда? Да изиграва ’’Лео којзнае колку лошо да играм, немаш муда да ме извадиш од игра’’, или ’’сам грешам 10000 пати и сите молчат, ако некој друг греши, викам се дерам ко нигер’’? Или пак сакаш да му дадеш четка и кофа вар да ги црта аут линиите? Ако е за последново, океј.

Лусио ако седи, ке мора да го трпиме како стартер. Лусио за стартер не е ова сезона, камоли следната, а за резерви да ги држиме, што знам, ова е Интер, не е црвен крст.

Занети што ке ти е? Не сериозно овој пак заслужува повеке од сите да не игра. Знае дека е немоќен, знае, се гледа тоа во дуелите кога ке се сопне сам и дека е Занети фаул одма му дават. Не, фала... Подобро нека замине, нека стане скаут, или скара да прави...или што и да е, ич не ме боли, ама сите знаеме дека не е за фудбал овој повеќе.

Камби за што да го држиме? За резерва? Брз е, па кога ке влезе свеж и све тоа ке направи некоја шанса? Не. Епа тогаш за што? Асистент само...

Милито, 55 години ке прави другата година.

Ич не претерав јас, ти не си реален, дека се играчи на Интер и затоа демек ајде да му дадеме на сите уште по една шанса на 43 години.

Ништо страшно, и смирете се бидејќи ги продадовте сите играчи...

Единствено што и треба на тимот е ТРЕНЕР читај(КАПЕЛО), кој има муда да го седне ЕТО на клупа и кур да не го боли, за на овој нигеров да му падне на памет, дека некогаш треба да игра и за тимот, а не да ми го копира Ибрахимовиќ, сите да играат за него.

Занети стварно треба да го напушти тимот, и редно е веќе да се пензионира, нека му понуди Морати некое директорско место во тимот. И не заслужува од нас да го пцуеме, за се што направи за тимот, Легендата.

Обавезно за следна година да се донесат најмалку 2 играчи во одбрана, онака двајца квалитетни, плус еден играч во напад и еден на средина, е тогаш ке заличиме на вистинска екипа...

Со други зборови, Талахасе сака да ви каже дека цел тим (22 играча) треба да се сменат. :)

И не знам што сте се нафурале толку, како демек очекувавте 0-4 да биде. Такви приказни со Бари и Лече може, ЛШ е ова.

Нагатамо колку сите леви бекој заедно последниве 10 години шо играле е појак. Не знам зошто не би го зеле за стално...
Кој ќе биди балансот пример ако :
Се продадат: Мајкон, Милито, Пацини, Пандев,Суазо, Камбијасо, Мота, Станкович, Кордоба, Матераци, Карја, Мунтари, Цезар..можи заборајв некој
А се купат: Вивијано, Швајнштајгер, Санчез, Тевез, Монтоливо, Кајер(така се викаше, то од одбрана?), Кавани?
И в година тимот да биди:
Вивиано,Кастелаци, Орландони,Наталино, Занети, Сантон, Самуел, Лусио, Ранокиа, Кајер, Нагатамо, Чиву, Швајни, Монтоливо, Марига, Оби, Снајдер, Кутињо, Санчез, Тевез, Кавани, Дел Анџело...

Колку че му додји финансискиот баланс, вака некој од око?

Пандев? За кој кур ке ни е Пандев? Џокер? Дај жити све биди сериозен... Ај се заебаваш за Рафа океј, ама Пандев бе?

Ето, зошто да седи? Да изиграва ѕвезда? Да изиграва ’’Лео којзнае колку лошо да играм, немаш муда да ме извадиш од игра’’, или ’’сам грешам 10000 пати и сите молчат, ако некој друг греши, викам се дерам ко нигер’’? Или пак сакаш да му дадеш четка и кофа вар да ги црта аут линиите? Ако е за последново, океј.

Лусио ако седи, ке мора да го трпиме како стартер. Лусио за стартер не е ова сезона, камоли следната, а за резерви да ги држиме, што знам, ова е Интер, не е црвен крст.

Занети што ке ти е? Не сериозно овој пак заслужува повеке од сите да не игра. Знае дека е немоќен, знае, се гледа тоа во дуелите кога ке се сопне сам и дека е Занети фаул одма му дават. Не, фала... Подобро нека замине, нека стане скаут, или скара да прави...или што и да е, ич не ме боли, ама сите знаеме дека не е за фудбал овој повеќе.

Камби за што да го држиме? За резерва? Брз е, па кога ке влезе свеж и све тоа ке направи некоја шанса? Не. Епа тогаш за што? Асистент само...

Милито, 55 години ке прави другата година.

Ич не претерав јас, ти не си реален, дека се играчи на Интер и затоа демек ајде да му дадеме на сите уште по една шанса на 43 години.
Не, баш јас реално гледам. За да се смени цел тим потребни се финансии, а/или и идиотизам, такво нешто само во Македонска лига се прави, прва полусезона еден тим, после друг. Ние го неаме ни едното ни другото...

Друго, Камби не е за да направи шанса, Камби е за деструктивец, и тоа како замена, и сега ако удриме една кратка анализа:
Камби нема сила за цела сезона или за 90 минути, сеедно.
Занети исто така нема сила.
Кој е друг деструктивец?
Марига.
Кого сакавме да донесеме? Маскерано.
Ако Маскерано со 26 години и за 24 милиони беше скап играч, јас сум Меси. Значи одлично ќе ни дојдеше Маскерано, не за една сезона, и за наредните 4 сезони на таа позиција. И оваа сезона само ќе се купеше еден офанзивен играч од средина, еден напаѓач, и тоа е тоа.

Занети за на клупа, но за прв тим не, може уште да игра, али Матераци и Кордоба ни се буквално за молери само во тимот, и демек кревале атмосфера и мотиватор бил Матераци, ахам, да, приказни за мали деца.

Пандев не ни треба, ако дојде Санчез, не ни треба, али ако го шиткаш и Пацини, е тогаш еден мора да остане.
Милито сеуште е добар играч за мене, во отсуство на друг добар играч.

И сериозно, Оби кога тимот беше многу слаб и кога имаше многу повредени играчи одигра одлично, сега не е ни на клупа, за шанса добивање да не спомнувам. Зашто? Нели имавме политика на вадење играчи од школата? Ако не им се дава шанса, зашто тогаш воопшто е таа „политика“.
Јас би го играл Оби пред Камби и Мота на таа позиција, каде што и Мота воопшто не е за таа позиција, не дај боже играч да потрча, Мота не го стига, само ако иде пешки накај гол со топка, тогаш Мота може да го сопре.

Oлабавете се сеа :), џабе нервози џабе хејт џабе филозофирање, сезоната тука заврши ( со 3-0 и 0-1 со Милан не ја заслужуваат титулата у Италија, нека им ја даваат на Наполи у 37мо коло ), Купот е ирелевантен ...

Од овој момент тимот треба да размислува за следната сезона, во Мај да почнат да работат на таа тематика а од Јуни нагоре да почнат со реализација на некој нивни нов проект кој ќе носи понатамошни успеси, проектот со Мурињо им беше и те како успешен така да имам верба у све она што е од ' горе ' и убеден сум дека ќе го вратат тимот таму каде што и припаѓа, на врвот, зашто ми докажаа дека се и те како способни за истото.

Имам кажано дека у секој спорт, не само у фудбал, не е изводливо да си вечно прв, нејсе тој факт, глупо се шитна сезонава иако заминувањето на Мур ( човек кој го планираа минимум до 2012 у Интер ) кое никој не го сакаше под дифолт ги насочи нештата удоле, Рафа само стави печат на тоа, нема назад, само напред и тоа е тоа, со оглед дека успеаа да освојат Се едноставно знаат која е формулата за успех, имаат добри 4 ипол месеци за реализација на идните планови. Forza Inter, non mollare mai !

п.с. И Не за продажбата на Нагатомо, незнам што лошо гледате у играчот, ја па напротив, мислам дека ќе биде прв избор во иднина лево, подобар е и од Сантон и од Киву а ништо не е полош и од Максвел кој беше лев бек до пред 2 години.

Не ми е хејтов за овој натпревар, онака малку го гледав малку не, после второ само Реал, ама и тој натпревар по малце. Се знаеше све пред натпреварот, хејтов е за играчите и за управата. Поради тоа што се случе лани, сега сите мислат дека се најдобри играчи во нивните позиции, дури и некои како Лусио, Ето, Камби, Киву и Маикон се мислат дека се најдобри игчраи кои некогаш играле фудбал. Зошто нема друго објаснување за начинот на нивното однесување и играње. Управата како управа, од гомно (рафа) отиде по пролив (лео).

Морати со неговиот ффп не знам што сакаше да направи, ама се гледа дека луѓето наоколу што го имаше беа неписмени. Еве сега ффп, ммп, мп3, па дури и мп4.

Којзнае каква школа имавме па да намалиме на трошоци... Еден младинец на кој сите се надевавме беше/е Кутињо, ама ни тој не е од младинската школа.

Вива лас вегас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom