Toneh
is a turtle
Шо ве глеам за никаде...
Ти се врати, Интер не успеа да направи пресврт.
IOsonoINTERISTA tituli!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ве глеам за никаде...
Ти се врати, Интер не успеа да направи пресврт.
IOsonoINTERISTA tituli!
Миланиста, претера со сите овие играчи што не требалеСега пазете ги изјавите на играчите, поготово на капитенот наш ебан и на Лео-Гео.
За да се носат млади играчи треба да се има јака и силна основа во тимот, кажжете ми што ке смени сам Санчез или Кавани или Петко, кога ги гледаме во нивните тимови сами и не можат нешто него им треба поголема помош... Ај дошле во Интер...
Не бе, не ни требаат 4/5 играчи, 10 ни требаат.
Ах морати морати, знаејки дека си хард-кор навивач, не знам како спиеш навечер.
Следниве играчи се ѓубре, и мора или да се продадат или да се избркат:
Нагатомо, Кордоба, Матераци, Лусио, Занети, Камбијасо, Карја, Maикон, Киву, Пацини, Ето, Пандев, Милито, Суазо.
Овие мора да заминат од Интер. Курот ме заболе каде... Ако сака морати иста сезона како и оваа слободно нека ги држи, па ако сака и Мурињо со жена му нека ги донесе кур нема да направат.
Миланиста, претера со сите овие играчи што не требале
Нагатомо, Кордоба, Матераци, Карја(назад од кај дојде), Киву, Маикон, Пацини, Суазо треба да се продадат (не си претерал изглеа)
Не, баш јас реално гледам. За да се смени цел тим потребни се финансии, а/или и идиотизам, такво нешто само во Македонска лига се прави, прва полусезона еден тим, после друг. Ние го неаме ни едното ни другото...Пандев? За кој кур ке ни е Пандев? Џокер? Дај жити све биди сериозен... Ај се заебаваш за Рафа океј, ама Пандев бе?
Ето, зошто да седи? Да изиграва ѕвезда? Да изиграва ’’Лео којзнае колку лошо да играм, немаш муда да ме извадиш од игра’’, или ’’сам грешам 10000 пати и сите молчат, ако некој друг греши, викам се дерам ко нигер’’? Или пак сакаш да му дадеш четка и кофа вар да ги црта аут линиите? Ако е за последново, океј.
Лусио ако седи, ке мора да го трпиме како стартер. Лусио за стартер не е ова сезона, камоли следната, а за резерви да ги држиме, што знам, ова е Интер, не е црвен крст.
Занети што ке ти е? Не сериозно овој пак заслужува повеке од сите да не игра. Знае дека е немоќен, знае, се гледа тоа во дуелите кога ке се сопне сам и дека е Занети фаул одма му дават. Не, фала... Подобро нека замине, нека стане скаут, или скара да прави...или што и да е, ич не ме боли, ама сите знаеме дека не е за фудбал овој повеќе.
Камби за што да го држиме? За резерва? Брз е, па кога ке влезе свеж и све тоа ке направи некоја шанса? Не. Епа тогаш за што? Асистент само...
Милито, 55 години ке прави другата година.
Ич не претерав јас, ти не си реален, дека се играчи на Интер и затоа демек ајде да му дадеме на сите уште по една шанса на 43 години.
Oлабавете се сеа, џабе нервози џабе хејт џабе филозофирање, сезоната тука заврши ( со 3-0 и 0-1 со Милан не ја заслужуваат титулата у Италија, нека им ја даваат на Наполи у 37мо коло ), Купот е ирелевантен ...
Од овој момент тимот треба да размислува за следната сезона, во Мај да почнат да работат на таа тематика а од Јуни нагоре да почнат со реализација на некој нивни нов проект кој ќе носи понатамошни успеси, проектот со Мурињо им беше и те како успешен така да имам верба у све она што е од ' горе ' и убеден сум дека ќе го вратат тимот таму каде што и припаѓа, на врвот, зашто ми докажаа дека се и те како способни за истото.
Имам кажано дека у секој спорт, не само у фудбал, не е изводливо да си вечно прв, нејсе тој факт, глупо се шитна сезонава иако заминувањето на Мур ( човек кој го планираа минимум до 2012 у Интер ) кое никој не го сакаше под дифолт ги насочи нештата удоле, Рафа само стави печат на тоа, нема назад, само напред и тоа е тоа, со оглед дека успеаа да освојат Се едноставно знаат која е формулата за успех, имаат добри 4 ипол месеци за реализација на идните планови. Forza Inter, non mollare mai !
п.с. И Не за продажбата на Нагатомо, незнам што лошо гледате у играчот, ја па напротив, мислам дека ќе биде прв избор во иднина лево, подобар е и од Сантон и од Киву а ништо не е полош и од Максвел кој беше лев бек до пред 2 години.