кога Шалке можеше да даде 5 гола на гости, зошто и Интер да не даде!
Одиме на Победа!!!!!!!!!!
A Интер не е Шалке па да даде 5 гола

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога Шалке можеше да даде 5 гола на гости, зошто и Интер да не даде!
Одиме на Победа!!!!!!!!!!

Тој ја тупи, Лео ја тупи, играчите ја тупат а шалке не дупи....Овој коментаторов на канал5 не да ја тупи како и обично!
)
Скаут иаме, ама тоа не е проблем, ние иаме шампионски тим, а тимот што победува, не се менува.Ебаве и прваците 30 мин една шанса немавте катастрофа!
Инаку имате ли тренер вие бе, или откако дојде Мурињо кај Реал без тренер пукате а?![]()
Колку германки ќе изебе по пат, замислиБоби[Мкд];4214080 напиша:Замисли Цезар пеш да тргне од Гелзенкирхен до Милано.![]()

На здравје бричење и кратко потшишување,како може бе вака како,го чувале Меси Ибра и ред други играчи,па еден Раул да не растури срамота,незнам само која офанзива ја бара гомнарон со онаа формација,чао пријателе на лето,и ред други играчи !!!!!!!!!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

На здравје бричење и кратко потшишување,како може бе вака како,го чувале Меси Ибра и ред други играчи,па еден Раул да не растури срамота,незнам само која офанзива ја бара гомнарон со онаа формација,чао пријателе на лето,и ред други играчи !!!!!!!!!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Раул си е Раул. Го мрдна Лусио со поглед![]()
![]()