Фан Клуб: Интер

Раул си е Раул. Го мрдна Лусио со поглед :D :D
Lol
Лусио се тргна ко на фифа 2002, не знам кого чуваше таму, можеби му се причини нешто...

--- надополнето ---

Тоа е на лето исте марш од клубот,па и оној Мајкон која тутурутка е божее !!! а оној па Милито милито го виде некој еднаш топка да прими ?

--- надополнето ---

Цезар не е ништо крив,одбрана ни е ветрушка,топка поминува помегу 2та штопери,па јас да бев ке ја избацев некако !!!
А глеаш дека Маикон е сам на таа страна цело време? Спореди еве второво со левата страна, каде што Нагатомо, Снајдер и Ето се нонстоп блиску, овој е сам, а не е Меси :)

Lol
Лусио се тргна ко на фифа 2002, не знам кого чуваше таму, можеби му се причини нешто...

А Хурадо му даде пас на Раул измеѓу дефанзивците исто како на W..:):)

Не ни ја гледам више,нема што да се гледа више.Како и да е почнува волците и ке си гледам како човек,нема да се нервирам за џабе !

Едно што ми е криво е, иако ништо подобро не игра Милито од нашиов, пак пред него игра и ќе игра.

Ејјјј сте имале тренер бе еве Пандев го внесе сега само не му го слушнав името баш добро...

Добра тактика спремал, и добра измена направи во право време алал да му е... ајде сега веќе може да направите нешто со 5 гола се пласирате за ваков шампионски тим тоа не е невозможно особено ако играт како во првото полувреме!

Преодна оценка само Нагатомо, се утепа од трчање, а време е и Сантон да си го замени Маикон и да си игра на природната позиција.

Со еден збор ке кажам се : СРАМОТА !!!

П.С Свака им част на Шалке не надиграа на 2та дуели,е честито нека им е победа на момците од УГЕ !!!

A шо се тргна онака Лусио :/ ?

Го остај да помини....

Milito e von forma a mislam deka redno vreme e Zanetti da se penzionira me nervira kako si pottrcnuva koga treba da blokira...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom