Фан Клуб: Интер

Вивијано има 25 години ( ја мислев 26 накај 27 дека е ) и сеуште не е кадарен за да брани во тим ко Интер, голманската позиција е доста комплексна и да се ризикува сега не е време, значи ко што реков, од Цезар има подобри голмани, но истовремено подобар и достапен НЕ, нема, кога ќе се избаци некој ваков, бујрум, нека дојде, до тогаш Цезар ќе биде голман.

Diego Alves Carreira (born 24 June 1985 in Rio de Janeiro), known as Alves, is a Brazilian footballer who plays for UD Almeria in Spain, as a goalkeeper. Многу јак голман а настапува во таков слаб тим. Многу подобри рефлекси има од Цезар и мислам дека добро би се снашол во Интер.

абе и тимот да ни е составен од тери,видич ,чави, ,меси ,роналдо ,кавани ,монтоливо швајншатајгер, се е ЏАБЕ
тренерот е најбитно нешто , и тоа е нештото што мора да се најде летово,играчиве се влечкаат по теренот ко некоја банда без команда сме
според мене МИЛИТО аут исто и во срединава барем еден Ворлд клас мроа да се купи оти најидиотска средина имаме. одбранава ни е тапа :|
се на се,мора да се донесе барем еден од кавани , тевез , санчез - БАРЕМ ЕДЕН
во срединава да се земе барем монтоливо,снајдер сам не може!
за одбранава незнам шо да речам, лусио му поминува времево,ранокија е сеупте млад,во тој нагатомо што има толку добро? ЕЈЈЈЈЈ ние сме интер не сме џенова или чезена па добар да е овај. одбраната е најбитна се виде тоа и лани со мурињо а не нагатомо го летаа денеска ко чочка,мајкон немора да се продава ни па камбијасо.
мора морати да го одврзи кесето летово ако сака да се вратиме на врвот, во споротива? доколку не купиме играчи летово и да се засилиме како што треба , после ни 5 години нема да не закрпат за да се вратиме онаму каде што бевме претходно...

Муабетот ми е дека преголем ризик ќе е да се продава Цезар за некој ко Вивијано или еве овој Алвес, се ставаат во непотребен ризик самите само за да бидат накај 10м евра во плус од продажбата на Цезар и ангажманот на нов голман, нешто што нема шанса да биде случај наредново лето.
Џабе ќе ги водиме муабетиве, Цезар ќе остане, бар според мене, затоа и не ми се дискутира за ова мада нормално, оставам простор зашто сепак сме биле сведоци на доста непрепредвидливи трансфер периоди иако потенцирам дека Цезар е 1 од оние моментално со убер најмали шанси за заминување од тимот.

п.с. А идеи за нов тренер ? Значи не алудирам на луѓе кои се пуста фантазија у тек на лето, алудирам на некој за кој сметате дека тимот може да го ангажира.

Колку ми фали Мур еј . Па да се десеше ова со Мур сеа на гости ќе почнеше со СИТЕ можни напаѓачи што ќе му беа на распологање значи со СИТЕ и ќе се идеше на се или ништо од прва минута . Овој почиња као нешто на божем не толку отворено на почеток па да видат како ќе се одвива натпреварот и пак изгубија . Ако лани бевме Мерцедес сеа сме Фичо

--- надополнето ---

Зверот од Порто .... Со амин на Мурињо !

Од твоја уста у божји уши и Хулк со него

I had dreamt about us completing the comeback," he added. "If we had got a goal at the beginning, Кој beginning бе , кој . Идат у напад само со Милито , Снајдер и Ето и овој сака гол да дадеме . Не ми се верува . Не дека верувам дека ќе ги добиеме 4-0 , ама дај се од себе бе , стај се што имаш напред глупак еден

Вилас Боас да дојде е сон и само сон. Ама сепак тој ми е прв фаворит. Втор одма после него Рајкард. Трет нема.

Колку ми фали Мур еј . Па да се десеше ова со Мур сеа на гости ќе почнеше со СИТЕ можни напаѓачи што ќе му беа на распологање значи со СИТЕ и ќе се идеше на се или ништо од прва минута .
Е, ова и на собиранкава некој го кажа, абе да беше Мурињо, во Шалке со истава формација ќе излезеа и ќе изиграа еден рутински натпревар бидејќи од првиот меч ќе имаа предност од минимум 2 гола, нешто налик на мечевите лани со Челзи и ЦСКА.

Али сеа што би било кад би било, за наша жал го одбра може и најлошиот период за да замине од екипата.

п.с. Боас е една од опциите која и мене лично ми се допаѓа.

п.с. А идеи за нов тренер ? Значи не алудирам на луѓе кои се пуста фантазија у тек на лето, алудирам на некој за кој сметате дека тимот може да го ангажира.

Ех коа ќе се сетам дека ме убедуваше за Лео и дека ќе остани уште 1ипол година во Интер :) ..ништо чудно и Морати да го остави, да си го поднаучи занаетот.

Иначе за тренер неам некој предлог, а и да имам што фајде :)

да дојде вилас боас ќе се направам летва во негова чест :)

Вилас Боас да дојде е сон и само сон. Ама сепак тој ми е прв фаворит. Втор одма после него Рајкард. Трет нема.
Исто... Сепак, мислам дека и Рајкард е одлично име за тренер, се разбира, со финансиски амин од Морати :)

Е, ова и на собиранкава некој го кажа, абе да беше Мурињо, во Шалке со истава формација ќе излезеа и ќе изиграа еден рутински натпревар бидејќи од првиот меч ќе имаа предност од минимум 2 гола, нешто налик на мечевите лани со Челзи и ЦСКА.

Али сеа што би било кад би било, за наша жал го одбра може и најлошиот период за да замине од екипата.

п.с. Боас е една од опциите која и мене лично ми се допаѓа.

Абе незнаеш колку сум изнервиран за тоа еј , прскам у пичку матер . Значи нормално е дека не одпаднаа од првиот меч , факт е тоа . Ама брат стаи се што имаш у напад и играј , а не он почна пичкарски и пак го изгуби мечот . Лллелеелел ќе скршам нешто низ дома жими се .

Ако не сака да дојде Вилас Боас тогаш нема тренер за мене што е кадарен да го води Интер

Ех коа ќе се сетам дека ме убедуваше за Лео и дека ќе остани уште 1ипол година во Интер :) ..ништо чудно и Морати да го остави, да си го поднаучи занаетот.
Па ја уште давам поголеми шанси за тоа дека ќе остане и наредна година тука, ја те убедував дека Морати нема да го менува зашто и онака дојде во тим на полусезона и очекувањата беа сведени на минимум за сите конкуренции ( е сеа сепак пред двата дебакли со Милан и Шалке не може и не смее да се замижи ), не дека ја ќе бидам со ставот дека ќе треба да остане, има разлика тука.
Али исто така и бев убеден, и сеуште сум убеден дека наредниот избор нема да биде ала Рафа или Спалети, па и тоа е проблем плус зашто на прсти се бројат оние кои ете гарантираат успех односно гарантираат дека во тимот ќе донесат шампионски менталитет кој ќе биде една константна карактеристика низ целата сезона.

Да не се повторувам сега и за желбите на Морати за Гвардиола, тоа ете беше и причина плус зашто те убедував дека Лео нема да биде менуван до достапноста на Гвардиола.

Све тастатура менаџери на форумов... Алал да ви е. Не бидете како Биланезите кои уште со менаџер филмовиве ми цртаат во пост формација и играчи кои би сакале да дојдат.

Плукате по играчите и најголемиот фан - Морати, а токму тие минатата година ви дадоа можност да се радувате на нешто што ниту еден италијански тим не го направил и ви дадоа материјал плус за кога Биланезиве или Јубенташиве ќе ви кажат - „седум титули ЛШ“/„27 во Сериа А“, вие да речете „триплете“. :)

Патем, видете како се опростија на официјалната страница од ЛШ и се ќе ви биде јасно дека секаков лош збор против оваа генерација е неблагодарен и незаслужен.

За мене, секогаш ќе бидат херои, вистински шампиони, се додека некоја друга генерација не го постигне овој успех.

Исто... Сепак, мислам дека и Рајкард е одлично име за тренер, се разбира, со финансиски амин од Морати :)

Ако идеме на финансиски амин од Морати нека го одврзе ќесето и нека го донесе Пеп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom