Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупо е да не очекуваме лесна победа, па срамота е да не се победи овој мизерен Лече ко гостин дома лесно, и тоа без Ди Микеле се ако не се лажам, тоа башка ...Не ги потценувајте Лече и не се надевајте на лесна победа
Глупо е да не очекуваме лесна победа, па срамота е да не се победи овој мизерен Лече ко гостин дома лесно, и тоа без Ди Микеле се ако не се лажам, тоа башка ...
Од старт треба да ги удрат со Пацини , Ето и Пандев уз Снајдер и тоа е тоа, ко со Бреша и Баерн гости у второ, едноставно таа нивна одбрана не е кадарна на Меаца да издржи против еден таков напад.
Не ги потценувам, зборам реално зашто сум ги начекал сезонава кога играле ко гости каде примиле 31 гол у 14 натпревари а дале 12 , имаат 2 победи, 3 нерешени и 9 порази, сериозно, објективно глеам, не знам како ќе успеат да земат бод на Меаца, поготово не ако Интер тргне офанзивно ко со Бреша и Баерн.Абе добро, не реков дека нема да тепаме. Сакам да кажам дека не треба да ги потценуваме да не бидат Бари 2
Сеа сум убеден дека ќе земеме и Серија А
Не ги потценувам, зборам реално зашто сум ги начекал сезонава кога играле ко гости каде примиле 31 гол у 14 натпревари а дале 12 , имаат 2 победи, 3 нерешени и 9 порази, сериозно, објективно глеам, не знам како ќе успеат да земат бод на Меаца, поготово не ако Интер тргне офанзивно ко со Бреша и Баерн.
Рутина треба да е овој меч, поготово кога и Милан ете, загубија, ако веќе тимот сака да освои сезонава Скудето во ваквите натпревари не смее да се мачи, башка дома со Лео сезонава се одлични и ова е причина плус зашто сметам дека мечов треба многу лесно да се добие.
Ништо не е загубено, продолжуваме да се надеваме !
На Милан му е потежок распоредот од нас, прошлите 2 кола имаше лесни мечеви !
Со победа на дербито и Милан да киксне имаме шанси !
Лео ќе ја среди работава со неговите тактички замисли, ја верувам у него, а ти Биланез ич да не ти е гајле кај се шинтерашите !
ЛЕОМУНТАДА !
Боље е вакаРафа,леонада молам!Многу е топло!
Боље е вака
Ме заебаа комшикиве у кладилница, јас 3+, они само еден гол примија...
Откако виртуелно си направивме скар види до кај стигнаа, ја сум за до крај на Мај да тераме вака. :pehar:
Цела вечер слабо сум спиен ради Интер,почнав да побудалувам изгледаЦела нок си правам стратегии за дербито низ глава,кој ке игра ,кој нема - се мрднав веке