Фан Клуб: Интер

Уште ли верувате на вакви муабети?

Па еве Кака се колнеше дека засекогаш ќе остане во Милан и сака да биде капитен, па после 3-4 месеци си отиде.

Лео исто, па дојде во најголемиот ривал на Милан. И да не набројувам уште милиони примери вакви.
Лео и Кака се бразилци, нив исто им се фаќа дали ке играат во Шпанија или Италија, ретко кој бразилец е приврзан за клубот. Јас од коа пратам фудбал само Балак си го испреврте зборот од германците, и годинава за прв пат некој германец замина во странство по подолг период.

Robben: "Ribery injures himself very often" :icon_lol: Швајни може да го земете ќе се препороди, ама Робен повеќе е повреден него здрав :)

Izgleda mecot so Napoli ke bide dosta vazen za nas , Napoli sega e samo -1 zad nas.
Ќе падне Наполи друже, не се они тим што може да тераат исто темпо со Интер!
Истото и за Удинезе го мислам... Според мене Удинезе-Катанија x2 дупла шанса :)

Ќе падне Наполи друже, не се они тим што може да тераат исто темпо со Интер!
Истото и за Удинезе го мислам... Според мене Удинезе-Катанија x2 дупла шанса :)

I jas se nadevam deka ke padne Napoli :) inaku ke bide dosta zapletkano na krajot :)

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 27 Pandev, 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Allenatore: Leonardo

Одлично.

Тоа е тоа, иако ја најавуваа 4312 формаццијата, Лео се одлучи за поофанзивен формат, топоини, уште у прво да направат солидна предност и пуна капа.

Пандев и стартер и на клупа. Влезе во форма па и на две места го игра Лео. :pos:

tumblr_libo7eKWy91qzvvf3o1_500.jpg

Швајни :)

Гледате како е насмеан со знакчињата :)

Тоа му фали уште...

Иначе, дај линк од кај што ја најде сликава

Дај бе линк од сликава :D

њтф, Пандев 2 пати го има, мајндфак ! Сеа незнам кој Пандев да го рачунам.
Најверојатно место Нагатомо, Пандев ставиле на клупа. :)

њтф, Пандев 2 пати го има, мајндфак ! Сеа незнам кој Пандев да го рачунам.
Најверојатно место Нагатомо, Пандев ставиле на клупа. :)

Inter (4-2-1-3): 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 27 Pandev, 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho.

Fcinternews е ова

Inter (4-2-1-3): 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 27 Pandev, 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho.

Fcinternews е ова
Да ама 6 играчи има на клупа а не 7, пак го заборавиле.

Fcinternews е ова

Ајде момци ве чекам уште вас за пари....Со среќа!!!

Одлична тактика од Лео, се или ништо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom