Фан Клуб: Интер

Не ги потценувајте Лече и не се надевајте на лесна победа

Јас не знам па вие шо се замарате воопшто со него...гледајте Интер утре да победи па за фановите на Милан воопшто да не му се секирате..сите тука на форумот сме за развиеме некаква дискусија во зависност од темата..сите си пишуваат што мислат и нема потреба да се преоптоварувате со глупостите на Сасуке кој јас одамна веќе не ни погледнувам во неговите постови каде освен вреѓање и глупости со ништо друго не се содржаени...уживајте во утрешниот натпревар и се надевам дека нема да се изглупираме!

Не ги потценувајте Лече и не се надевајте на лесна победа
Глупо е да не очекуваме лесна победа, па срамота е да не се победи овој мизерен Лече ко гостин дома лесно, и тоа без Ди Микеле се ако не се лажам, тоа башка ...
Од старт треба да ги удрат со Пацини , Ето и Пандев уз Снајдер и тоа е тоа, ко со Бреша и Баерн гости у второ, едноставно таа нивна одбрана не е кадарна на Меаца да издржи против еден таков напад.

Глупо е да не очекуваме лесна победа, па срамота е да не се победи овој мизерен Лече ко гостин дома лесно, и тоа без Ди Микеле се ако не се лажам, тоа башка ...
Од старт треба да ги удрат со Пацини , Ето и Пандев уз Снајдер и тоа е тоа, ко со Бреша и Баерн гости у второ, едноставно таа нивна одбрана не е кадарна на Меаца да издржи против еден таков напад.

Абе добро, не реков дека нема да тепаме. Сакам да кажам дека не треба да ги потценуваме да не бидат Бари 2

Абе добро, не реков дека нема да тепаме. Сакам да кажам дека не треба да ги потценуваме да не бидат Бари 2
Не ги потценувам, зборам реално зашто сум ги начекал сезонава кога играле ко гости каде примиле 31 гол у 14 натпревари а дале 12 , имаат 2 победи, 3 нерешени и 9 порази, сериозно, објективно глеам, не знам како ќе успеат да земат бод на Меаца, поготово не ако Интер тргне офанзивно ко со Бреша и Баерн.
Рутина треба да е овој меч, поготово кога и Милан ете, загубија, ако веќе тимот сака да освои сезонава Скудето во ваквите натпревари не смее да се мачи, башка дома со Лео сезонава се одлични и ова е причина плус зашто сметам дека мечов треба многу лесно да се добие.

Сеа сум убеден дека ќе земеме и Серија А

Ќе се цитирам , ова е после Баерн

Сеа сум уште поубеден дека " скаутот " ќе донесе Серија А

--- надополнето ---

Не ги потценувам, зборам реално зашто сум ги начекал сезонава кога играле ко гости каде примиле 31 гол у 14 натпревари а дале 12 , имаат 2 победи, 3 нерешени и 9 порази, сериозно, објективно глеам, не знам како ќе успеат да земат бод на Меаца, поготово не ако Интер тргне офанзивно ко со Бреша и Баерн.
Рутина треба да е овој меч, поготово кога и Милан ете, загубија, ако веќе тимот сака да освои сезонава Скудето во ваквите натпревари не смее да се мачи, башка дома со Лео сезонава се одлични и ова е причина плус зашто сметам дека мечов треба многу лесно да се добие.

У право си . Утре треба на овие да им дадеме 3-4 комада и да им дадеме на дознаење дека ја сакаме титулата . Сите треба да играат . Ето , Пацини , ПАндев и Снајдер и да нема калкулации. Од прва минута да се тргне јако

they will be without Chevanton and Di Michele . Овие им се најдобрите поединци и утре нема да играат

He trained with us in Munich but he's having a sort of pre-season preparation and he is still two weeks away from completing it. - Зa Милито . Заначи да го очекуваме за една до две недели да се врати

Наредна недела нема утакмици поради репрезентацииве, за две недели се продолжува против ББилан.

--- надополнето ---

Крудели кај и да е срцев напад ќе добие од неговиве... За греота е човеков, а овој Интерашов стариов му се смее под брк. :)

Значи има многу големи шанси темата Фан ’’Клуб’’:Милан, да стане епик фејл за 2011/11 година :)

Толку потписи, толку аватари, тоооолку многу идеи што и веќе главата почна да ме боли :D

Појако од ова е само: Интер да не освои ништо оваа година.

Искрено ама, лани не бевме тука, лани некој да ни речеше ’’ејј ке тепате, све ке земате’’, сигурно ке го банираа од темата, сега знаеме што треба да направиме, сме биле тука порано, т.е. лани :) и мислам дека поради тоа што играчите се психолошки подготвени и дораснати, може и годинава да освоиме 2+ титули, калчото како прво, а ако ги поминеме Шаљќе со леснотиа, шансите ни се многу реални да освоиме и ЛШ, за купот не ме влечи нешто, освен ако Лео игра со примавера или со Матераци и компанија на купот.

Ништо не е загубено, продолжуваме да се надеваме !

На Милан му е потежок распоредот од нас, прошлите 2 кола имаше лесни мечеви !

Со победа на дербито и Милан да киксне имаме шанси !

Лео ќе ја среди работава со неговите тактички замисли, ја верувам у него, а ти Биланез ич да не ти е гајле кај се шинтерашите !

ЛЕОМУНТАДА !

Ова е напишано после мечот со Бреша... Никој не веруваше во Интер, САМО најголемиот фан на Интер во Македонијава и пошироко, МАРЛИ. <3

Боље е вака
:pos:

Ме заебаа комшикиве у кладилница, јас 3+, они само еден гол примија...

Како ќе кажеш ти пријателе,нека биде и така!

--- надополнето ---

Откако виртуелно си направивме скар види до кај стигнаа, ја сум за до крај на Мај да тераме вака. :pehar:

Ок нека биде така!

Цела вечер слабо сум спиен ради Интер,почнав да побудалувам изгледа :pos:Цела нок си правам стратегии за дербито низ глава,кој ке игра ,кој нема - се мрднав веке!!!
Ах Бенитез што ни направи - Билан да ги бркаме за скудето!Алооо...Неможе бе тим со Бонера ,Одо,Абате,Антонини,ЈЕПЕС,Дедо Неста ,Робињо мивката избркана од сегде ,Грчкото педерче,Касано кретенот и компанија ,до освои калчо!Срамота ке биде за Италија тоа.Се надевам дека од победата со Баерн ке си дојдат работите на свое место.А тој Бенитез крвта мамина да му ја ебам.Тој им даде шанса на биланезите да се радуваат една полусезона,ама вака скудетото ке биде уште послатко.
ЛЕО (скауту и лузеру) фала ти за се!!!

Цела вечер слабо сум спиен ради Интер,почнав да побудалувам изгледа :pos:Цела нок си правам стратегии за дербито низ глава,кој ке игра ,кој нема - се мрднав веке

Ја со едно кебе спиев многу топло бе. :pos:

Иначе :

655gb.jpg

Не ми прави мерак оваа 4-3-1-2 формација толку,се знае 4-2-1-3... Пацини Ето Пандев напред Снајдер позади нив и крај.Убаво пиша Син,да ги решиме уште од прво и да не се замараме во второ.Али ајде ке видиме,пишав и вчера,би сакал Лео и на Кутињо да му дава шанса повеке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom