Фан Клуб: Интер

Ајде ајде,ке го носи од Лето овој дрес Швајни,се гледа колку ми прилега. :helou:

tumblr_libo7eKWy91qzvvf3o1_500.jpg

Швајни :)
Гледате како е насмеан со знакчињата :)

Тоа му фали уште...

Иначе, дај линк од кај што ја најде сликава

Озбилно си правите филм дека Швајни ќе замине во Интер? :pos::pos::pos:

Поголеми се шансите да дојде во Интер, него ли Баерн да го исфрли Интер од ЛШ :baeh:

Оф леле :zid:
...АМа да не се сфатиме погрешно, јас сум за да замине Швајни од Баерн. Од лани многу ме нервира (заради милион причини) но навистина нема шанси да замине во Интер. Значи НЕМА!!!

Не викај 2пати брат,Ччко Морати и све е можно ! :helou:

Од кај тоа па дека нема шанси у Интер да замине, ако веќе ете у некоја фантазерска ситуација заминува, шансите да замине во Интер се исти ко и оние да замине у Реал, Манчестер и тн и тн ...
И Румениге во една прилика кажа уште лани, дека Интер на Швајни му прилега ко екипа и дека би се снашол одлично таму.

Е сеа реалноста вели дека ќе остане во Баерн, потпиша и нов договор, мада пласман во Лига Европа наредна година може драстично нештата да ги смени у тој поглед, ипак, гладен е за големи трофеи и ништо чудно во една таква ситуација да си оди од Баерн во некој друг клуб.

Како и да е, сезонава Швајни за тие што го гледале редовно ќе знаете дека е далеку од својот максимум, игра ептен бледо и просечен е, а и приметете како само реагираше при вториот гол на Интер, у стил, кој ќе ја крева сеа ногата за да го блокира Снајдер ... срамота е така да се понаша во ваков битен натпревар за Баерн.

Оф леле :zid:
...АМа да не се сфатиме погрешно, јас сум за да замине Швајни од Баерн. Од лани многу ме нервира (заради милион причини) но навистина нема шанси да замине во Интер. Значи НЕМА!!!
Може да нема само заради сумата која Интер би требало да ја плати, но со оглед на тоа што е познат играчи лесно ќе се вратат парите од дресови.

Туку, ако ви замине Швајни, средина со Тимошчук и Густаво :pos:

Кога сме кај Баерн, ќе си оди Робен најверојатно, како би сакал да го видам во Интер

Мизерен е последно време, и за вториот гол е крив и за третиот што задоцна да го затвори Пандев неколку секунди. Инаку нема везе, со Лусио ги сменале дресовите се сликале и тоа, не дека има некое друго значење сликава, Швајни годинава по натпревар јавно одржа говор пред цела арена дека најмногу го сака клубот и дека нема да си замине. Сепак тој е срцето на клубот, 9 сезони е во Баерн.

^ Епа редно е да замине бе Боби :pos:... шала на страна,се може да донесе летниот трансфер период,дури и знам дека имаше некоја понуда Пандев + 20 мил за Швајни,ако е вака би ја одбил оваа понуда Баерн?

Кога сме кај Баерн, ќе си оди Робен најверојатно, како би сакал да го видам во Интер
Румениге изјави дека тоа биле глупи шпекулации и дека Робен нема намера да си оди, само изреволтиран после натпреварот ја нападнал одбраната дека е крива за се последниве месеци. И изјавил дека ЛЕ не сака да игра, реално според мене не би заминал од Баерн и лига која страшно му одговара и каде е најдобар. Кој клуб би му понудил повеќе од 8 милиони по сезона, за играч кој е склон кон повреди?

Боби[Мкд];4166260 напиша:
Мизерен е последно време, и за вториот гол е крив и за третиот што задоцна да го затвори Пандев неколку секунди. Инаку нема везе, со Лусио ги сменале дресовите се сликале и тоа, не дека има некое друго значење сликава, Швајни годинава по натпревар јавно одржа говор пред цела арена дека најмногу го сака клубот и дека нема да си замине. Сепак тој е срцето на клубот, 9 сезони е во Баерн.

Абе знаеме дека нема да си оди, наша желба е тоа.

Боби[Мкд];4166260 напиша:

Уште ли верувате на вакви муабети?

Па еве Кака се колнеше дека засекогаш ќе остане во Милан и сака да биде капитен, па после 3-4 месеци си отиде.

Лео исто, па дојде во најголемиот ривал на Милан. И да не набројувам уште милиони примери вакви.

Нема Швајни да замине ниту во Интер ниту во друга екипа. Да, во една хипотетичка ситуација кога би заминал, шансите на Интер се исти ко и на Реал и други екипи, но тој е дете на Баерн, лани потпиша долгорочен договр со Баерн а и управата не е заинтересирана за да го продаде.
Впрочем, пред 3 сезони Баерн играше во Куп на УЕФА па тој не си замина.
А за Робен...верувам дека и тој ќе остане во клубот но не го тврдам тоа како за Швајни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom