gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
Леонардо уште еднаш потврди колку е ретардиран !
Ништо страшно, на секој може тоа да му се деси.На некој и по неколку пати:kesa:....и ние (јуве) се изглупиравме сезонава и изгубивме златни бодови од екипи послаби од нашите младински екипи ама тоа е тоа....Милан годинава си изиграа најдобро и заслужено ке си ја земат титулата.Значи ова Интеров е право ѓубре да даде Господ веќе никогаш титула да не освојат и сега да испаднат од Бајерн, значи тотално не заслужуваат да бидат во топ 4 на Италија, од Бреша да примат гол живи срамовииииииииии
:pos2::pos2: Убаво те поебаа на спортска а ?Значи ова Интеров е право ѓубре да даде Господ веќе никогаш титула да не освојат и сега да испаднат од Бајерн, значи тотално не заслужуваат да бидат во топ 4 на Италија, од Бреша да примат гол живи срамовииииииииии
и после полска лига 2 сум играл ..:pos2::pos2: Убаво те поебаа на спортска а ?
Не е точно. Далеку е тој од ретардиран.Леонардо уште еднаш потврди колку е ретардиран !
Кај сте шинтераши, затоплува ли уште?![]()
Не е готово !Богами стварно Scudetto Game Over ...поготово што милан не успеа ни во лигата на шампионите![]()
Како да осетив МАЛКУ цинизам во постов :raz:Ништо не е загубено, продолжуваме да се надеваме !
На Милан му е потежок распоредот од нас, прошлите 2 кола имаше лесни мечеви !
Со победа на дербито и Милан да киксне имаме шанси !
Лео ќе ја среди работава со неговите тактички замисли, ја верувам у него, а ти Биланез ич да не ти е гајле кај се шинтерашите !
ЛЕОМУНТАДА !
Еве ме јас не бегам како вас кои ве немаше 5 години.Честито титулата во серија А.AAAAAAAAAA VASKOPANDEV дека сииииииии ботче едно ле алеееееееее?!?!??! Леонардо пуши го.
Како на тотенхем ист!Каков кикс на Бреша :nesum: