Фан Клуб: Интер

Syn-че, тебе те чекам, тебееееееееееееее :)
Друже, ако Обертан од 40 утакмици изигра 3 добро, ок е за тебе, пишав уште по мечот со Бреша, ја ко фан на Интер не може да барам Пандев да игра лошо, ми одговара ова од вечерва, НО, за гигант у фудбал потребно е фудбалерите да имаат константност низ целата сезона а не на 2-3 меча, мада тука доаѓа у последното НО, овој гол му носи 1 тон кредит и гарант до крај на сезона А нема да се каже контра него од фановите на Меаца, не смее, сеа или никад е ова за Пандев да се оформи у играч кој го заслужува овој дрес и наредни сезони !

Свака му част на Пандев, ваков Македонски фудбалски бисер нема да имаме уште 100 години..
Заслуживте да одите понатаму ! честитки и од мене.. најмногу ми се исполни ќејфот што Пандев го постигна решавачкиот гол.:)
Се глеаме во финале..:salut:

Ах Ето и Снајдер што се вие значите за екипава тоа е чудо едно. Пандев звер со ова се извади од сите гомна до сеа што ги направи и ако до денес беше на излезна врата од Интер со ова денес си осигура подолг престој во Милано
П.С. Нека пукне коментаторов од мака, онака нека се мава од земја цела вечер ебаму хејтерот скапан
ФОРЦА ИНТЕР

Честитки на пласманот понатаму момци. :) Добро изиграно второ полувреме, но и Баерн многу паднаа во играта. Интер е тим кој го сакам помалку од Челси, но ептен се радував на оваа победа. Моја искрена желба е овие два тима да се сретнат на Вембли во мај. :smir:

Жими све, онака ама жими све, немам глас, еве ако некој ме виде следните дена ке виде и сам, немам глас... останав без глас.

Уште се тресам упм. :D

Браво Интер!:aplauz: Браво Пандев!:aplauz::vozbud:
Постои ли македонец(независно за кој тим навива) на кој не ми се наполни срцето и не му се наежи кожата кога Пандев го постигна решавачкиот гол?
Не постои таков.
Честитки до навивачите на Интер, а на нашиот Пандев нека му се множат голчињата во вака битни утакмици:aplauz:

:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Да си ебете матер, место да глеам Манчестер глеав Интер, живци скинав. Поише се издрадуав на пролазов на Интер, отколку на Манчестер :pos:

Кога Мурињо рече дека овој тим нема да има повеќе страв во ЛШ... :)

Него, дали пак како лани ќе ни се падне релативно послаба екипа? :) Кога е ждребот?

Се виде уште еднаш Лео каков мотиватор е,од чисто испагање не однесе во 1/4 фиднале :vozbud:

Знаев дека ќе победите, знаев! Типував дека и Интер и Милан ќе одат во 1/4 финале за жал ние не(среќно) не успеавме ајде барем вие отиде понатаму. Колку толку ќе се борите да ја одбраните честа на Италијанскиот фудбал и ќе играте на два фронта :))

И браво за Пандев, баш ми е мило што баш он е стрелецот на решавачкиот погодок!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom