Фан Клуб: Интер

Би кажал нешто ама немам текст.

Само ако чујам лош збор за Струмичанецот :pos:
ПС честитки за победата :)

Свака част на Пандев покажа дека му е местото у првиот тим, а не на клупа место онај Пацини и дека уште има шо да покаже на терено :D

Во овие моменти на неизмерна среќа можам само да кажам дека Деки беше камен вечерва,ми се допадна што Леонардо покажа КАРАКТЕР и го стави Коутињо,живна играта на Интер и тоа вроди плод...:vozbud:

ИНТЕР И СВЕ Е МОЖНО ! ЗА ИНТЕР ДА НАВИВАШ Е ВИСТИНСКА ГОРДОСТ,СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ДРУГИТЕ КЛУБОВИ АЛИ ИНТЕР Е НЕШТО НАД СЕ!

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА е овде можам само вака да се издерам !!!!!

Останав без глас, одамна вака се неам радувано, цело Галери се преврти ради копилено струмичко. Еве ги повлекувам коментарите мои за него ради тоа што ме напраи најсреќен ебате !!!!!!!

ФОРЦА ИНТЕР !!!

Уште неможам да се стабилизирам луѓе адреналинот ми е до даска значи :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова само Интер може да го направи никој друг :) Две работи сакам да потенцирам.

Првата е натприродниот пресинг на Лео и играчите во второ полувреме. Го следам Интер 15г. ваков пресинг на половина на противник немав до сега видено. Браво за Лео, имал џокери во ракавот човекот!
Втората работа која сакам да ја потенцирам е она кое го постираше Син после натпреварот со Бреша. Едноставно до 88мин. никаде го немаше на терен, во 85мин. Снајдер чист шут топката се одбива од Пандев наместо во гол, а во 88мин прекрасен необранлив шут во голот. Колку само е тенка линијата од славењето и тагата. Тоа е тоа постот на Син си е на место.

Дури сте до муабетот за кладилнициве, јас планирам да уплатам со 500че ке Интер поминува понатаму и дека ќе тепаме 0-1, 1-2 или 2-3, исто со 500. :)

Чуството кога фаќаш пари, а парите ти ги носит твојот омилен тим и Македонец во 88минута. PRICELESS!!!

Немам сила ни да пишувам, само едно нешто ке кажам.

Фала ти ЕТО -- ПАНДЕВ --- Шнајдер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom