Фан Клуб: Интер

Сега Пакица е херојот пак така? :) :)

Браво за Пандев

ПАНДЕВ МАЈСТОРЕ ! После израмнувачкиот гол на нозе гледав се до овој момент ! Сум се радувал како мало дете ! Браво ПАНДЕВ ! Честито четврт финале !!!

Му реков на Иосоно дека идете понатаму, му реков :) Честитки момци, ви е гајле дали заслужено или не.

честито победа Ван Гал ни покажа тактика како да се победиш самиот себеси. Честито уште еднаш

СЕ ИЗВИНУВАМ ПОВТОРНО ЗА МОЈОТ ПЕСИМИЗАМ КОЈ ПОВТОРНО СЕ ИСПЛАТИ КАКО ПРОТИВ ЧЕЛЗИ МИНАТАТА ГОДИНА..И ДА:::ГОРАН ПАНДЕВ:drk:

браво интер, браво пандев, така се игра фудбал, ме зачудуе што праи леонардо со интер, поштуем ;)

ШТО СЕ ЧУДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШТО СЕ ЧУДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:vozbud:

Верувале или не 1 мин. пред голот му викам на цимеров: -Абе сега Пандев да бапни еден гол и да се прослави! И ете го Горан ја кини пајажината :) Како сум викал дома :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

П.С. Убо ми легна елиминацијава на Баерн за тоа лани со Манчестер.

дали го читавте интервјуто каде еден новинар пишуваше дека пандев ќе блесне на овој натпревар и стварно така испадна.

Морам да ви честитам.......Мило ми е за Снајдер,Мило ми е за Цезар,и едно мило за Мурињо на кој белким по ова расположението ќе му се крени,и едно + за Пандев.......
Добро е што остана еден Италијански тим во ЛШ :)Свака част.......

БРАВО ЗА ПАНДЕВ, БРАВО ЗА ИНТЕР!!!!!!!!!!!!!!
какви навивачи сте тие што викавте по првиот меч дека Интер по поразот, што ке бара во Минхен, ама нема врска важно е тоа што ИНТЕР отиде понатака. ИНТЕР ИНТЕР ИНТЕР

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom