Фан Клуб: Интер

Да ама 6 играчи има на клупа а не 7, пак го заборавиле.

На FcInterNews на наслов го има дека Пандев ќе игра , така фали дечкото у резерви , најверојатно Нагатомо

Ете го ствија Нагатомо на интерnews во резерви . Гоче прва игра

Швајни ке иде во Интер и ке мењавал националност сакал за англија да игра

Bastian-Schweinsteiger-wears-England-shirt.jpg

шала на страна Швајни многу често го облака дресот од противничкиот тим.

Овој Донати што е резерва у лече не беше наш играч ??

Беше, Мур лани у Куп го играше, мислам против Ливорно дека беше.

Епа ајде дечки идемо кон трите бодови..(на сите ливчиња го имам Интер и се надевам дека нема да колнам и да пцујам по играчите)

Ке видите после утакмица Васко ке ви пише нешто во болд :pos:

Голема шанса која не треба да се пропушти.

Го немам играно Интер едно три години на ливче. ако турни, има дошто знам карање на прилепски да му се изнакарам :) Плус, само 2 утакмици имам клаено, ова и копенхаген - бромби 2 полувреме, за илјадарка...
Ајмо ИНТЕР :)

На овие гол само од прекин некако, или ако тргнат у напад (мада не верувам) и на контра да ги фатиме.

Ако не успееме да дадеме гол оваа полувреме, мислам дека второ полувреме треба да им мавнеме еден масивен мајндфак на Лече, со тоа што ние ке играме затворено, онака со 10 назад, за да си мислат дека нешто им успева и да се отворат, па евентуално да постигнеме гол од контра.

Или Кутињо место Пацини, а Пандев како шпиц.

Ако Пацини вреди 18 милиона јас сум Кристијано Роналдо. Он и Мајкон најслаби до сега

^ А што сакаш ти Пацини да ја земе од Цезар сите да ги помине и гол да даде? Гледаш дека со 10 души се пред шеснесетник.

Маикон ни еден центаршут не направи,мора бековите да играат офанзивно иначе ништо не правиме! Ние ни шанси не правиме тоа е најтрагично,само кружиме и на момент ми дојде како тренер да ни е Бенитез! Ајде во второ нека тргнат по храбро мора да се добие утакмицава!

Ако не успееме да дадеме гол оваа полувреме, мислам дека второ полувреме треба да им мавнеме еден масивен мајндфак на Лече, со тоа што ние ке играме затворено, онака со 10 назад, за да си мислат дека нешто им успева и да се отворат, па евентуално да постигнеме гол од контра.

Или Кутињо место Пацини, а Пандев како шпиц.

Така е Таласе,Пацини е изгубен и себичен!
Пријатели,автобусот на Лече е паркиран,ама набрзо ќе му пукне гума а немаат резервна!Знаете што ми е зборот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom