Фан Клуб: Интер

Ако не успееме да дадеме гол оваа полувреме, мислам дека второ полувреме треба да им мавнеме еден масивен мајндфак на Лече, со тоа што ние ке играме затворено, онака со 10 назад, за да си мислат дека нешто им успева и да се отворат, па евентуално да постигнеме гол од контра.

Или Кутињо место Пацини, а Пандев како шпиц.

Така е Таласе,Пацини е изгубен и себичен!
Пријатели,автобусот на Лече е паркиран,ама набрзо ќе му пукне гума а немаат резервна!Знаете што ми е зборот!

Кутињо нека влегува одма во игра,мора некој таков играч кој знае само напред да игра а не да ја враќа назад и да се кружи околу 16 метри!

Така е Таласе,Пацини е изгубен и себичен!
Пријатели,автобусот на Лече е паркиран,ама набрзо ќе му пукне гума а немаат резервна!Знаете што ми е зборот!

-2
:pos:

Вака сеа:
Се бара Маикон
Пацини и да се бара, не може да се пронајде, и не мора, и така ако дојде до него топката или ја губи или... нема друго, ја губи.
Камби и Мота да научат напред да даваат топка, особено Камби, фаќа топка на 20 метри од гол(реткост на овој натпревар за било кој играч) до него стои Маикон(ваљда) а овој ја враќа назад топката, не ги можам веќе.
Цезар ЅВЕР :pos:

Не надевајте се на лесна победа како што реков

Лусио нема да игра против Милан. Каков дебил!

pazzo1300634420.gif

Лусио нема да игра против Милан. Каков дебил!
Дебил во овој случај мислам дека е Лео што го играше воопшто со пациентиве. Требаше Матераци да си го пушти.

Васе вечер ќе може ли да се спие? топло многу бе

речете дека немаме некаков натпревар во вторник-среда ????
ГРАНДЕ ИНТЕР и покрај слаба игра извадивме победа

Отидов да се разладам јас, за вас не знам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom