Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаат врска фановите со ова, и ме нервираат муабетите за кредити.Затоа сега голот од вчера и те како треба да го искористи, готово, го има потребниот кредит, го даде најважниот гол за Интер оваа сезона, убер круцијален гол беше овој и е врвот сега за сега.
Нит фановите ќе му свират на Меаца нит ништо, сега или никогаш е ова за него.
Нема ако се лажеме, за Италија правиме муабет каде до аут линија колнат све женско у фамилија и свират преку 30 000 луѓе, видовме Балотели како се носеше со тоа, видовме и Кварезма како се носеше со тоа. Сакал ти или не, тоа влијае врз играчи поготово врз некој ко Пандев кој сепак не е класа играч па да кажеш дека кад тад ќе пркне. Сега е заштитен од такви испади и ко што викаат и новинарите, го доби потребниот психолошки бум и то је то.Немаат врска фановите со ова, и ме нервираат муабетите за кредити.
Балотели само заради дресот го хејтаа и малоумноста, ти викам, да му даваат топка на Пандев кога треба, нема да има проблем да игра за Интер и понатака, но ако Ето си продолжи да си ги шутира сите топки, лошо ќе биде, и на Снајдер не му ја дава дуриНема ако се лажеме, за Италија правиме муабет каде до аут линија колнат све женско у фамилија и свират преку 30 000 луѓе, видовме Балотели како се носеше со тоа, видовме и Кварезма како се носеше со тоа. Сакал ти или не, тоа влијае врз играчи поготово врз некој ко Пандев кој сепак не е класа играч па да кажеш дека кад тад ќе пркне. Сега е заштитен од такви испади и ко што викаат и новинарите, го доби потребниот психолошки бум и то је то.
--- надополнето ---
Иначе, приметете вчера како Ето се '' радува '' на голот на Пандев ...
Боби[Мкд];4158193 напиша:ај честито и тука, поболно немоеше ниту еден режисер да ни го изрежира поразот. : )
Се надевам ќе имате разбирање дека моментално сме у болка и нема да не реметите многу. :/
Важно е само дека си здрав и живсе загриживме.
http://www.corrieredellosport.it/video/calcio/serie_a/2011/03/16-30138/Inter,+ovazione+a+Malpensa
Пречек на Аеродром вчера вечер
Ако не го отвара удрете уште еднаш Enter
Нејке,, only available in Italy..![]()
Нејке,, only available in Italy..![]()