Фан Клуб: Интер

У право си , глумат лудило нешо у последно време

Дербито место на 3 април недела , најверојатно ќе се игра на 2 април сабота навечер
http://www.corrieredellosport.it/ca...posticipi+serie+A:+Milan-Inter+di+sabato+sera

Sab 2 Apr 2011, 20:45
Campionato Milan vs. Inter

Потврдено на Интер.ит
еј фак... на 3ти ми е роденден.. вака на 2ри ќе ми влијае на тоа дали да го славам роденденот или не

Иначе дефинитивно се сложувам со погорниот пост на Крејзи....Милито или Пандев еден да го напушти Интер за приманлива цена(не ми се верува двата да си заминат бидејќи ќе треба цел тим ремонт да се прави)...Камбиасо,Станкович и Занети мислам се веќе доодени и не треба да го носат целиот тим на грб во средниот ред на одлучувачки натпревари(барем двајца нека седат во резервната клупа),Лусио и Самуел веќе нема да бидат истите..и на Мајкон да му се удрат клоците бидејќи неможам повеќе да го гледам како се влечка по теренот и тоа замислете на онаков важен натпревар како вчерашниот тој си играше курташак и губеше топки безвеза....за другите нема што да коментирам освен дека се добри....за на клупа:toe:..

Снајдер,Ето и Мота не спаѓаат во оваа група......!

wwwooowww што се десило со вебсајтот денес ???

ја посетиле 8 000 +

Една работа само, форца интер форумот го следам..... години години на назад, и една работа ми е многу чудна, дека има членови од многу различни места, и ако по некоја среќа некој играч е од местото на некој член на форумот, пример: член од камерун да има, никогаш, НИКОГАШ нема да јаде гомна за Ето, безразлика колку лошо игра Ето. Секогаш се први да фрлат вина на друг него на својот сонародник, а ние пак... т.е. вие (јас таму не пишувам) сте први кои плукате по Пандев јавно таму, после кога даде гол можеби 2-3 застанаја да го бранат, а од другите глас немаше. I'm just saying.
Ја летоска со еден од админите таму лом се правев на темата Пандев кога типот напиша било кој тренер на светот би го играл Кајт пред Пандев, па го прашав, дали е поделен на мал милион неврони распоредени во главите на сите тренери во светот па го знае тоа ...
Па се објаснуевме неколку дена и баталивме. Трагично е што типот е дел од fcinternews и мислам дека е дел од англиската верзија на тој сајт.

Нејсе тоа, ја сум за да се критикува БИЛО КОЈ, но сум против да се иде на тешки навреди, не дека и ја не сум бил ваков ( Рафа фор егземпл, али тоа веќе беше друг случај :) ), им пишав вчера што сакаат можат да кажат, Пандев го даде најважниот гол оваа сезона за Интер, али па сеа смешен е ептен тој дел од форумот, пола од нив му простија све.

Еве една реакција на форумот веднаш по голот
:)

p.s. "After the first half, no one believed in us. Only we believed in ourselves because we are Inter" -Goran Pandev

И по потписи го ставаат ова, мада, одлично кажано.

Него удрете внимание на Нагатомо као се врти у круг по голот на Пандев, го бараше нашиов, смешно изгледаше ептен.

Него ако некој најди торент од мечот, без разлика колку GB е нека ми го прати на приватна порака...морам да го имам овој меч во архива.:)
Јас најдов на замунда, ама руски коментатор :S

Значи Интер - Милан ке ја гледаме кај Марсо на роденден? :pos:

Него ако некој најди торент од мечот, без разлика колку GB е нека ми го прати на приватна порака...морам да го имам овој меч во архива.:)
Јас најдов на замунда, ама руски коментатор :S
Види на темава.

Него удрете внимание на Нагатомо као се врти у круг по голот на Пандев, го бараше нашиов, смешно изгледаше ептен.

Да да,2 круга цели направи малиот дог го најде се збуни тотално.Знали сеа официјално Интер - Милан се игра 2 Април или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom