|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.603
- Поени од реакции
- 6.811
Ми го отвара мене , два пути го глеав![]()
Од Италија да не си ?

Edit: Го отвори

Хахахха,, Кутињо ми беше најѕвер , окезен од глава до пети

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми го отвара мене , два пути го глеав![]()
Од Италија да не си ?,,, ке го најдеме на YouTube кога тогаш
Edit: Го отвори
Хахахха,, Кутињо ми беше најѕвер , окезен од глава до пети,, Ето како Обама го чуваат
,, Гоооран гоооран
![]()
Нема ако се лажеме, за Италија правиме муабет каде до аут линија колнат све женско у фамилија и свират преку 30 000 луѓе, видовме Балотели како се носеше со тоа, видовме и Кварезма како се носеше со тоа. Сакал ти или не, тоа влијае врз играчи поготово врз некој ко Пандев кој сепак не е класа играч па да кажеш дека кад тад ќе пркне. Сега е заштитен од такви испади и ко што викаат и новинарите, го доби потребниот психолошки бум и то је то.
--- надополнето ---
Иначе, приметете вчера како Ето се '' радуваше '' на голот на Пандев ...
Пандев го даде ГОЛОТ НА СЕЗОНАТА за Интер... а Ето си се гушкаат со Снајдер... једино Нагатомо дојде да му честита... да беше Ето тој што го даде голот... ќе беше работава сосема спротивна кога збориме за "радувањето"
Ќе има ждрепки или се знае, со Манчестер Јунајтед сме во четврт финале?
Кажи а, а ја мислам дека нема потреба да губиш невиност зашто очигледно тебе у животов једини оргазам може да ти го приреди Пандев и никој друг, у Вегас можеш комотно да се венчаш за постер од Пандев, true story.ја мислам Syn да го пратиме у Интер и тренер и играч.. Ваков стручњак грев е да дреме на форумов само.. :kesa:
Ќе има во Петок е накај 12h.![]()
Може да ми кажеш или некој друг кој знае точно во колк саат е ждрепката во Петок?
Може да ми кажеш или некој друг кој знае точно во колк саат е ждрепката во Петок?
12h CL
13h EL
...пренос на Еуроспорт ќе има, а може и Канал5 ќе врши пренос.
Тогаш е де, петок во 12 т.е. 12и10-15 дури почни извлекувањето. На канал5 би требало да има, а на eurosport 100% ќе има.
12 е секогаш на ЕуроСпорт