Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега читав еден коментар кој вика: не знам зошто го споредуваат со К.Роналдо и Ибра (патем, во споредбите секогаш губи), кога човекот игра на врвно ниво 10 години и е роден победник.
Pandev is an Amazing player from a second group/class.
Pandev is not a player for Inter. In Fiorentina he would make 20 goals a season, while at Inter 3 or 4. Just because he does not feel that the team and the rest of Inter has faith in his ability.
Pandev is not enough(not good enough) for Inter and Inter is too much(too difficult to perform) for Pandev.
In a team that is less important Pandev would be a player that will do fine(succeed).
А ја реков дека ќе ја решиИ по Гоче ќе се плукаше, на 2-2 блокираше чист гол за Снајдер, реакцијата на Снајди по истото доволно говореше, но ко што реков пред некој ден, во фудбалот линијата помеѓу рај и пекол е претенка, тоа важи и за Пандев, и за Цезар и за Лео во случајов.
Инаку вчера Интер и Лео во вториот дел докажаа дека можат да играат и офанзивен фудбал, и тоа да го прават на мошне добар начин, ги убија Баерн у второ, ги масакрираа и стојам на тоа дека влегувањето на Коутињо е еден од клучните моменти во овој меч, малиот беше онаа врска средина напад што недостигаше во натпреваров за Интер, што недостигаше и во двата меча.
Лани со Киево се здоби со фрактура на черепот ( прв меч во Јануари ), малце фалеше таа повреда да му ја заврши кариерата.Може некој да ми каже од кога и зашто ја носи маската Киву? Вчера неможев да го познаам кога ја извади.
Абе мн сте се распишувале неможам да барам па ќе прашам тука
прво честито победа во неизвесен натпревар, второ дали го има негде голот на пандев со англиски коментатор? Го најдов со германски, италијански, руски. српски и шпански ама никако англикси![]()
Затоа сега голот од вчера и те како треба да го искористи, готово, го има потребниот кредит, го даде најважниот гол за Интер оваа сезона, убер круцијален гол беше овој и е врвот сега за сега.Ова е најголем проблем кај Пандев . приметувам кога ќе згреши топка , Снајдер и Ето одма му викаат и се лутат нешо , а они коа ќе згрешат никому ништо . Се гледа дека игра под притисок