Фан Клуб: Интер

Ќе дојде мурињо да купува играчи на вересија и да се тегави за 5/10 милиона.СИГУРНО!
Во манчестер по 200 милиона троши годишно и пак се лигави.
У Италија мислам дека негова нога не припарува во скоро време.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Можеби во Интер му е местото. Жозе отсекогаш бил специјалист да склопи underdog екипа, освои ЛШ со Порто, освои со Интер со играчи кои се сметаа за стари или за отпадоци... создаде перфектна машинерија. Тоа е негова игра, во тоа е добар. Интер е таман за него, доволно голем и доволно мал.

Конте не сакам да ми го води Интер.

Мурињо не парира соодветно со модерниот фудбал, изправен заклучок имаше некој член погоре.
Се посрамоти со екипи како на Челзи и МУ, да не зборуваме за Реал во кој имаше топ екипа.

И јас го сакам верувај, али сум скептичен.

Не дека не е изгубен и дека не му е стварно поминато времето, ама он после Интер освои уште 7 или 8 трофеи меѓу кои и Ла Лига, ПЛ и ЕЛ.
Со тоа што до одењето во Реал секоја година освојуваше лига со тимовите што ги водеше, а од тогаш навака само 2 лигашки титули има, а тоа е период од 8 години. :) Многу падна Мурџо, заостана во трката со современиот фудбал и современите менаџери.

Друга ствар е што сега не би го враќал ни за жива глава. Не дека не е подобар тренер од Спалети, не дека го обожавам Спалети, ама никогаш не треба да се заборави начинот на кој не напушти педерчето, не ни прослави ЛШ титула сместа отиде у Мадрид, плус нема никакви услови Спалети да добива отказ и да почнеме јово на ново. Тоа со Манчини е друга приказна, отказ доби уште летото, пред да почнат припремите, а не на сред сезона.

Инаку и јас не сакам Конте да го води Интер, не е лош тренер, ама некако ми немаат хемија и конекција Конте и Интер. Закоравен Јувенташ да ми го води Интер унс, нека пуши кур. :D

Веднаш кога замина во Реал велев дека нема да успее. Една од поентите ми е дека Жозе не е тренер за суперстар екипи. Целото тоа лутање го има доста изменето, но можеби ќе се пронајде себеси назад, на место каде што е ценет и почитуван.

Се надевам дека ќелавиов ќе извади резултати и нема да имаме потреба оти смачено ми е од менување тренери...

Мурињо после напуштањето на Реал М е изгубен случај.Претходно беше специјалниот,сеа е специјалката.
Пред 10тина години беше број 1 без размислување, сеа не го ставам ни во рангот на квалитетните.
Е сеа дали би бил подобар од Спалети тоа не знам.Најверојатно би бил.

Со кои играчи би играл Мурињо автобус ако се врати :D помина времето кога така се освојуваа титули, само тој уште не го има сфатено тоа. Прва утакмица ќе го стави Перишиќ лев бек, Мартинез десен, а Икарди штопер :kafence:

Da si znaete so kakvi treneri sme imale rabota vo minatoto...

il3gy7fERNWn8QjD-2ndjA.png

Ги гледам моментално Лацио со лоповине.
Колку поорганизирана игра имаат од нашиве,тоа е чудо едно!Свака част за Инзаги,бос фудбалер беше ама тренериште е у пм.(y)

Ги гледам моментално Лацио со лоповине.
Колку поорганизирана игра имаат од нашиве,тоа е чудо едно!Свака част за Инзаги,бос фудбалер беше ама тренериште е у пм.(y)

Да да, го видовме лани у клучната утакмица на крај. Мислам изгуби, не знам..

Да да, го видовме лани у клучната утакмица на крај. Мислам изгуби, не знам..

Ама под какви услови ја играа таа клучна утакмица?..со 15+ изиграни натпревари во сезоната?..ние да игравме лани во ЛЕ знајш кога ќе фатевме 4-рто место?..10 бода ќе беа пред нас како што сега ќе бидат Наполи и Рома веројатно

Дефинитивно најјак тренер кој Интер го имал е страмачони. Во кој клуб да го доведат човекот прави партал како просечен политичар со нашава државичка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom