Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ништо не е тачно твоево напишаноПа и ти 30 години имаш 2 саглам поста немаш на форумов напишано па еве уште те немаат избркано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не е тачно твоево напишаноПа и ти 30 години имаш 2 саглам поста немаш на форумов напишано па еве уште те немаат избркано.
na nasri mu e prodolzen banot taka da tolku od nego, a i da ne mu bese, pak, tolku od nego.Насри е без договор, би му дал без око да ми трепне плата 7-8м за 2години, кога веќе трансфер рокот е завршен, и останавме со курот во устата, или пак Јаја Туре, ако што има 35години, со една нога би играл подобро од Весино и Галјардини заедно.
na nasri mu e prodolzen banot taka da tolku od nego, a i da ne mu bese, pak, tolku od nego.
Допинг.Ne sum vo tek, za kakov ban se raboti? Vidov samo deka e sloboden igrac?
Мурињо ти е застарен тип на тренер кој нема никаква иднина во модерниот фудбал. Да дојде во Интер ќе ја гледате истата игра што ја имавте со Сасуоло. Мртвило. Не знам зашто воопшто би го посакувал назад.Големи се шансите Мурињо да добие отказ. Без размислување би го вратил.
Манчини го заменивме со освоена титула сезоната...
Не дека не е изгубен и дека не му е стварно поминато времето, ама он после Интер освои уште 7 или 8 трофеи меѓу кои и Ла Лига, ПЛ и ЕЛ.Човекот после Интер е изгубен случај.