Фан Клуб: Интер

Насри е без договор, би му дал без око да ми трепне плата 7-8м за 2години, кога веќе трансфер рокот е завршен, и останавме со курот во устата, или пак Јаја Туре, ако што има 35години, со една нога би играл подобро од Весино и Галјардини заедно.
na nasri mu e prodolzen banot taka da tolku od nego, a i da ne mu bese, pak, tolku od nego.

Еве милан сака да се откачи од Халилович, да им го земеме ко лажен Модрич. :D
Штета што заврши прелазниот, па не може да го реализираме.[DOUBLEPOST=1535015449][/DOUBLEPOST]Јаја Туре :pos:

Последно уредено:
Што е најтрагично може не ни користел допинг, туку WADA забранува примање инфузии и инјектирање непознати течности освен ако не се работи за посебни околности, баш некој од фудбалериве збореше дека кога се болни најсилно нешто што може да земат е Стрепсилс. Насри идиотот се сликаше на Твитер како е на некоја dripping therapy и се тацна сам, исто како и Рајан Лохти.

Се поверојатно е дека Спалети ќе проба да го интегрира Жоао у тимот некако.

They just pussied out и ја признаа грешката што ја направија летото.

Големи се шансите Мурињо да добие отказ. Без размислување би го вратил.
Манчини го заменивме со освоена титула сезоната...

Имам многу љубов за Мурињо, но се надевам дека сезонава ќе оди без поголеми турбуленции и нема да имаме потреба од тоа. Плус, малце ми е како loose cannon во моментов. Сепак, ако отиде сезонава во пченките, би сакал да го вратиме дома.

Големи се шансите Мурињо да добие отказ. Без размислување би го вратил.
Манчини го заменивме со освоена титула сезоната...
Мурињо ти е застарен тип на тренер кој нема никаква иднина во модерниот фудбал. Да дојде во Интер ќе ја гледате истата игра што ја имавте со Сасуоло. Мртвило. Не знам зашто воопшто би го посакувал назад.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Мурињо веќе е прочитана книга, уште полошо ке завршите со него, повеќе би размислував за Конте него за Мурињо

Не знам колку е паметно Мурињо во Интер повторно...
Човекот после Интер е изгубен случај.

Ама не знам и Спалети колку ќе биде кадарен да го извлече максимумот од тимов. Типот е ограничен.

Човекот после Интер е изгубен случај.
Не дека не е изгубен и дека не му е стварно поминато времето, ама он после Интер освои уште 7 или 8 трофеи меѓу кои и Ла Лига, ПЛ и ЕЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom