Фан Клуб: Интер

Шо прајме со Рафинња во Бетис? 40кк барале, секако.
По првичните изјави мислев/ме дека нашиве ем немаат пари ем Барса не го дава. Али по сегашниве настани очигледно е дека нашиве не го сакале, а воедно и Спалети, а воедно и крвта да им ја ебам на сите до еден. Да земеа некој од Модриќ и Видал ок, кур ќе ме болеше ама вака ќе се тетеравиме цела сезона да не ни се повредат Раџа или Броз.

Ме боли курот дали спалети не го сакал или управата нешто им искрснало.Се да им ебам на сите.Ќе ми организира сеа Весино игра.Рак ќе фатиме сезонава.

Епа не може да те боли курот, сепак Спалети е тренер и он ги бира играчите, многу би било глупо да му донесат играч кој не му се допаѓа и со сила да му седи на клупа.

So toa sega barsa ne dupi i toa duplo. Inter sakase da go prodade mario na betis a sega barselona go dava rafinja na pozajmica i da go kupat za 25 slednata godina a nie si ostanuvame so mario na klupa. Dupli kejf za spaleti i auselio.

Насри е без договор, би му дал без око да ми трепне плата 7-8м за 2години, кога веќе трансфер рокот е завршен, и останавме со курот во устата, или пак Јаја Туре, ако што има 35години, со една нога би играл подобро од Весино и Галјардини заедно.

Нели Карев (карју или као и да беше) ни се нудеше, може да го зееме и него, неаме замена за Икарди секако.

Нели Карев (карју или као и да беше) ни се нудеше, може да го зееме и него, неаме замена за Икарди секако.
А, Мидо да го земеме, што велиш и он е на фереџе :)

Рафиња у Бетис за 2,5 милиони позајмица и 25мил. одкуп следната сезона. И за помалку ќе го дадат ама кај вас не, изгледа накурчени се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom