Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Игра курот чоекот,нели приметуваш?[emoji4]Зарем сеуште некој мисли дека покрај конкуренцијата на Манчестер и Челзи, би имале некаков успех да го донесеме во Интер? Јас не верувам ни 10%, незнам за вас.
уште 2 милиони ни фалатСо Видал до кај сме?
Само јас изгледа се надевам дека ќе пропадне трансферот на видал
Среден ред со Видал, Наинголан, Броз, Гаља и Весино опасно ќе трокира. Ич не ми се допаѓаат вакви средини кај што сите се физикалци, а кубурат со техничари. Уште се надевам дека после видал ќе тргнат по рафиња. Рафиња и Пако Алацер биле шкртнати од барса и си стренираат сами, ваљда при крај на трансфер период ќе намалат цената циганите каталонски. Средина со Рафиња ко креатор, брозгара задњи и раџа б2б ќе гази. Мене многу ми се свиѓаше рафиња, а играше во комбинација со двајца подефанзивно ориентирани средњаци, кога на место на весино/гаља ќе улета раџа мислам дека ќе газат. Поготово против малите екипи, каде ќе имаме многу опции за разбивање, т.е. ќе имаме и крила, и феноменален шутер и солиден пасер.
Наводно бетис се интересирале за чармандер, така што се ослободуваат финансии да се донесе видал/рафиња.
Па сите овие играчи што си ги набројал се добри техничари, дури и Весино и Гаљардини. Играат со двете нозе, константни се, стабилни и имаат одлична контрола на топка. Наинголан и Брозович се дури одлични техничари. Наинголан не носи само мускули, агресивност и интезитет во средина, типот има фантастична техника. Можеби не е тоа толку лесно воочливо, ради стилот на игра што го има, директен и агресивен.Само јас изгледа се надевам дека ќе пропадне трансферот на видал
Среден ред со Видал, Наинголан, Броз, Гаља и Весино опасно ќе трокира. Ич не ми се допаѓаат вакви средини кај што сите се физикалци, а кубурат со техничари. Уште се надевам дека после видал ќе тргнат по рафиња. Рафиња и Пако Алацер биле шкртнати од барса и си стренираат сами, ваљда при крај на трансфер период ќе намалат цената циганите каталонски. Средина со Рафиња ко креатор, брозгара задњи и раџа б2б ќе гази. Мене многу ми се свиѓаше рафиња, а играше во комбинација со двајца подефанзивно ориентирани средњаци, кога на место на весино/гаља ќе улета раџа мислам дека ќе газат. Поготово против малите екипи, каде ќе имаме многу опции за разбивање, т.е. ќе имаме и крила, и феноменален шутер и солиден пасер.
Наводно бетис се интересирале за чармандер, така што се ослободуваат финансии да се донесе видал/рафиња.
Од каде дека не спаѓа во плановите на Спалети? Како не би бил во плановите, кога од моментот од кој Рафиња можеше да игра компетитивни натпревари, Спалети го стартуваше во секој натпревар. Последните 10ина натпревари беше редовен стартер.Што да симне Барса кога очигледно Рафиња не спаѓа во плановите на Спалети. Неколку пати дечкото изјави дека Интер му е во прв план ама Интер не трза ич за него, не се ни впушта во никакви преговори, а сигурен сум дека Барса ќе му излезе во пресрет и ќе ја намали цената доколку почнат да преговараат.
Џабе сигурно нема да го дадат, има фудбал у дечкото.