Фан Клуб: Интер

Па веројатно резултатите ќе покажат кој е во право..ако имаме лоша сезона а Малком да има солидна минутажа во Барса со задоволителни игри за негово ниво тогаш ќе се фрла со дрва и камења по управата и кинезите..не земајќи во предвид дека Интер и Барселона се друга димензија во сите можни полиња и Италјанскиот фудбал е далеку потежок за прилагодување на млади и недокажани фудбалери
Е да бе Џони, тоа е муабетот. Ако флопне во Барса тогаш не чинел играчот. Ако растури во Барса тогаш добро ама веројатно ќе флопне во Серие А.

Дај не ме заебавај со алиби муабети. Ако е класа секаде ќе успее. Ако не го бива вака како Жоао, Серие А не му чинела, Премиер не му чинела...

Дај да гледаме фудбал...

Е да бе Џони, тоа е муабетот. Ако флопне во Барса тогаш не чинел играчот. Ако растури во Барса тогаш добро ама веројатно ќе флопне во Серие А.

Дај не ме заебавај со алиби муабети. Ако е класа секаде ќе успее. Ако не го бива вака како Жоао, Серие А не му чинела, Премиер не му чинела...

Дај да гледаме фудбал...

Можеби си во право...

И Милан и Интер заеднички поднеле документи за модернизирање на Сан Сиро. 15мил евра ќе се вложат и ќе биде завршено во 2020.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Ovoj Emers ne go biva daj drugo dete.

Дај да гледаме фудбал...

Па мора да се има во предвид дека во Барселона ќе има повеќе простор за игра,можеби со тоа и повеќе притисок со оглед колку комплексен клуб е Барса со очекувања високи до плафон ама факт е дека полесно се комбинира со луѓе што знаат да играат фудбал како Меси,Роберто,Ракитич,Кутињо.. отколку непотребни центаршутеви кон Икарди и комбинации со офанзивно катастрофалниот Ди Амброзио или Вршаљко...Барселона има изграден стил и систем и доколку добива шанса верувам дека солидно ќе се вклопи,додека кај нас ќе беше енигма според мене

Па мора да се има во предвид дека во Барселона ќе има повеќе простор за игра,можеби со тоа и повеќе притисок со оглед колку комплексен клуб е Барса со очекувања високи до плафон ама факт е дека полесно се комбинира со луѓе што знаат да играат фудбал како Меси,Роберто,Ракитич,Кутињо.. отколку непотребни центаршутеви кон Икарди и комбинации со офанзивно катастрофалниот Ди Амброзио или Вршаљко...Барселона има изграден стил и систем и доколку добива шанса верувам дека солидно ќе се вклопи,додека кај нас ќе беше енигма според мене

Остај тоа.
Туку дај кажи, Џони си или не? Да ги расчистиме сомнеживе.

Вулверхемптон го потпишале Жоао, ама Мутињо.:D
Нека скапе овој фетусов глуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom