Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Погрешно сум те сфатил, мислев дека рече дошол во Интер за после да направи трансфер во голем клуб.. Се извинувам![]()
Луѓе сме и јас неубо сум се изјаснил па ете надополнив ги запоравам интерпукциските знацинема гајле
Извини и за моето понашање со игнор функцијата
Ств мислам дека ако го земите Наинголан нема да е чекор назад со оглед дека Наинголан е одличен со топка.
Мислев во смисла кога ќе ги споредиш двата играчи добивап фудбал кој мене искрено мн ме потсеќа на Видал одлично игра, паметен е не прави глупи потези ни подавања, шпарта за тројца и можи да ги играм сите улоги во средината на теренот и плус е помлад.
Е сега како што реков во идеално сценарио кога би ги имале двата на средина + Кова би имале сериозно добар среден ред. Али поарно да ги преинвестираат парите во нешто него скроз да ги потрошат за глупости или да ги снема тотално![]()
Napisav eden post porano kako e golem klub pa sea skratena verzija
Juventus + italjanska fudbalska federacija = 29 titiuli
samo Juventus 10 tituli
pa samo godinava uste nema pola prvenstvo imate 10 boda poklon
i gitla od ovde na ova nema so da odgovoris
Гуарин никогаш немаше да остани долго во Интер. Пред трансферот кај вас беше мн блиску до Јуве уште потписот фалеше но Конте го одбра Касерес поради тоа Non - EU правило, дојде само за да напрај трансфер во голем клуб ( Интер) .
Од постов на Бене разбрав: Интер, Константинос Митроглу, Олимпијакос, 88, 2017.
Да ти помогнан.
Јужниов го продолжил договорот со Олимпијакос ('88г. роден) до 2017година. И изјавил дека бил пресреќен дека ќе остане во клубот кој го сакал.
Потпишал за Интер до 2017, ништо не сфаќашЈасно ми е брат него ние Бене си го троламе ради таљанскиот.![]()
Според Калчомеркато , Јунајтед заинтересиран за Кова. Ако го дадеме ке им се измочам во политиката за подмладување на Интер. Гуараната горе-доле отиде и тоа за патетична сума, 18 мил? Абе ај... ке биде долга зима.
БајДаБркотНаДеко:
Митроглу обновил со олипијакос . Мех,,,