Фан Клуб: Интер

Гуарин никогаш немаше да остани долго во Интер. Пред трансферот кај вас беше мн блиску до Јуве уште потписот фалеше но Конте го одбра Касерес поради тоа Non - EU правило, дојде само за да напрај трансфер во голем клуб ( Интер) . Ете го сега сака во друг клубнормално за фудбал во ЛШ и за поголема плата и под Мурињо а Мурињо обожава играчи ко него....

Читам нешто кружи као демек тие пари ќе сте ги вложеле во Наинголан ако е така тогаш искрено иако знам дека гуарин е најдобарна средина кај вас ( иако ме нервира што шутка ко ненормален од сегде) мислам дка Наинголан повеќе ќе ви се најди кога веќе мора да се бира или еден или друг

Гуарин никогаш немаше да остани долго во Интер. Пред трансферот кај вас беше мн блиску до Јуве уште потписот фалеше но Конте го одбра Касерес поради тоа Non - EU правило, дојде само за да напрај трансфер во голем клуб. Ете го сега сака во друг клуб нормално за фудбал во ЛШ и за поголема плата и под Мурињо а Мурињо обожава играчи ко него....

Читам нешто кружи као демек тие пари ќе сте ги вложеле во Наинголан ако е така тогаш искрено иако знам дека гуарин е најдобарна средина кај вас ( иако ме нервира што шутка ко ненормален од сегде) мислам дка Наинголан повеќе ќе ви се најди кога веќе мора да се бира или еден или друг
Веќе направил трансфер во голем клуб кога не отишол во Јувентус.
Ај гитла од тука (ако си му другар на џони)

Ај сега не ја претервај..чоекот не испровоцира нешто туку си напиша објективно..па Интер моментално е на рамниште со Фиорентина и треба да се помириме дека не сме голем клуб бидејќи веќе не настапуваме во ЛШ и тешко дека тоа ќе се случи во блиска иднина

Имаш опција за игнорирање можиш слободно да ја искористиш ;) научете што е форум пред да се зачлените на истиот

Ај сега не ја претервај..чоекот не испровоцира нешто туку си напиша објективно..па Интер моментално е на рамниште со Фиорентина и треба да се помириме дека не сме голем клуб бидејќи веќе не настапуваме во ЛШ и тешко дека тоа ќе се случи во блиска иднина
Браво и за тебе, значи тие што настапуваат моментално во ЛШ се големи клубови? Јебеш га, тоа... Има милион други зборови да кажеш, али не и тоа... Можеше да каже мизерен клуб(иако од Јуве помизерен нема нит ќе има, али пак ќе немаше да биде далеку)...

Јас не памтам да го нареков интер мал клуб напротив ;)

Браво и за тебе, значи тие што настапуваат моментално во ЛШ се големи клубови? Јебеш га, тоа... Има милион други зборови да кажеш, али не и тоа... Можеше да каже мизерен клуб(иако од Јуве помизерен нема нит ќе има, али пак ќе немаше да биде далеку)...

Тое сие твое гледиште нека си остани такво јас реков дека интер е ГОЛЕМ КЛУБ кој дел од то не го разбра не знам едноставно кажав дека си бега оти сака ЛШ фудбал...

Јас не памтам да го нареков интер мал клуб напротив ;)
Погрешно сум те сфатил, мислев дека рече дошол во Интер за после да направи трансфер во голем клуб.. Се извинувам :)

Погрешно сум те сфатил, мислев дека рече дошол во Интер за после да направи трансфер во голем клуб.. Се извинувам :)

Луѓе сме и јас неубо сум се изјаснил па ете надополнив ги запоравам интерпукциските знаци :D нема гајле :) Извини и за моето понашање со игнор функцијата :P

Ств мислам дека ако го земите Наинголан нема да е чекор назад со оглед дека Наинголан е одличен со топка.

Луѓе сме и јас неубо сум се изјаснил па ете надополнив ги запоравам интерпукциските знаци :D нема гајле :) Извини и за моето понашање со игнор функцијата :P

Ств мислам дека ако го земите Наинголан нема да е чекор назад со оглед дека Наинголан е одличен со топка.
Ne be, kakvo nazad, ama daleku sme od napred, ponazad od ova e borba za opstanok, Naingolan ne pomaga...

Абе поентата важно ми ја разбра..сакав да кажам дека играчите сакаат да играат во ЛШ и со тоа тие тимови кои настапуваат во тоа натпреварување секогаш имаат предност без разлика каков клуб е Интер или Милан..иначе фала богу дека Интер е голем клуб но тоа го напишав од очајност и нервоза бидејќи моментално сме за нигде

Ne be, kakvo nazad, ama daleku sme od napred, ponazad od ova e borba za opstanok, Naingolan ne pomaga...

Мислев во смисла кога ќе ги споредиш двата играчи добивап фудбал кој мене искрено мн ме потсеќа на Видал одлично игра, паметен е не прави глупи потези ни подавања, шпарта за тројца и можи да ги играм сите улоги во средината на теренот и плус е помлад.

Е сега како што реков во идеално сценарио кога би ги имале двата на средина + Кова би имале сериозно добар среден ред. Али поарно да ги преинвестираат парите во нешто него скроз да ги потрошат за глупости или да ги снема тотално :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom