- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.173
- Поени од реакции
- 122.565
Шо се секираш бе тука е Паласио.Kasano казнет бил со 2 утакмици а Страмачиони со 1, во Сериа А ..
Башка и Снајдер и Гуарин се враќаат така да ќе грми во Парма во понеделник. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо се секираш бе тука е Паласио.Kasano казнет бил со 2 утакмици а Страмачиони со 1, во Сериа А ..
Башка и Снајдер и Гуарин се враќаат така да ќе грми во Парма во понеделник. 
Od 30 do 50tina evra....Ќе имам шанса да го гледам натпреварот Интер-Наполи на лице место на 09 декември. Ми кажаа само дали сакам да одам, реков да ,но не ми кажаа цена на билет. Како се движат цените ако некој знае...
http://www.viagogo.com/Sports-Ticke...n-Premier-League/Inter-Milan-Tickets/E-471840Ќе имам шанса да го гледам натпреварот Интер-Наполи на лице место на 09 декември. Ми кажаа само дали сакам да одам, реков да ,но не ми кажаа цена на билет. Како се движат цените ако некој знае...

Ако не ти се иде пиши...Ќе имам шанса да го гледам натпреварот Интер-Наполи на лице место на 09 декември. Ми кажаа само дали сакам да одам, реков да ,но не ми кажаа цена на билет. Како се движат цените ако некој знае...

И долгогодишната желба Меси ќе дојде, и Фабрегас со него, и Роналдо ќе се смири со Меси и заедно ќе ги полнат мрежите на Јувентус и Милан и Каљари...gvardiola go odbil celzi imam nekoe custvo deka na leto ke dojde kaj nas, i morati ke mu ovozmozi rekonstrukcija na timot od koren.

Ke dojde vreme ke vikas u pravo si bil.И долгогодишната желба Меси ќе дојде, и Фабрегас со него, и Роналдо ќе се смири со Меси и заедно ќе ги полнат мрежите на Јувентус и Милан и Каљари...
Ај сеа врати се во реалноста![]()
Gledas, ti go re4e ubavoИ долгогодишната желба Меси ќе дојде, и Фабрегас со него, и Роналдо ќе се смири со Меси и заедно ќе ги полнат мрежите на Јувентус и Милан и Каљари...
Ај сеа врати се во реалноста![]()

<3
хаха фала богу што го продадовме Маикон, човекот е срање.