Фан Клуб: Интер

Kasano казнет бил со 2 утакмици а Страмачиони со 1, во Сериа А ..
Шо се секираш бе тука е Паласио. :D Башка и Снајдер и Гуарин се враќаат така да ќе грми во Парма во понеделник. :D

Ќе имам шанса да го гледам натпреварот Интер-Наполи на лице место на 09 декември. Ми кажаа само дали сакам да одам, реков да ,но не ми кажаа цена на билет. Како се движат цените ако некој знае...

Ќе имам шанса да го гледам натпреварот Интер-Наполи на лице место на 09 декември. Ми кажаа само дали сакам да одам, реков да ,но не ми кажаа цена на билет. Како се движат цените ако некој знае...
Od 30 do 50tina evra....

Ако не ти се иде пиши... :D

gvardiola go odbil celzi imam nekoe custvo deka na leto ke dojde kaj nas, i morati ke mu ovozmozi rekonstrukcija na timot od koren.

gvardiola go odbil celzi imam nekoe custvo deka na leto ke dojde kaj nas, i morati ke mu ovozmozi rekonstrukcija na timot od koren.
И долгогодишната желба Меси ќе дојде, и Фабрегас со него, и Роналдо ќе се смири со Меси и заедно ќе ги полнат мрежите на Јувентус и Милан и Каљари...

Ај сеа врати се во реалноста :)

И долгогодишната желба Меси ќе дојде, и Фабрегас со него, и Роналдо ќе се смири со Меси и заедно ќе ги полнат мрежите на Јувентус и Милан и Каљари...

Ke dojde vreme ke vikas u pravo si bil.

Gledas, ti go re4e ubavo :cool:

За кур ми е Гвардиола. Ни за Мурињо не би го мењал Страма, па дури ни за extreme1.

хаха фала богу што го продадовме Маикон, човекот е срање.

хаха фала богу што го продадовме Маикон, човекот е срање.

глеам занети и џонатан кинат.... 3.7 комбинирано асистенции по утакмица имаат двајцата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom