¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
пепе и компанија на дуелот против Катанија што правеа чедо !?
сусп....what ?
i dont watch serie b son.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пепе и компанија на дуелот против Катанија што правеа чедо !?
сусп....what ?
Od nego ako ucat daleku ke stignat, a taman go pisuvav postot eve i sega fejl od ofsajd stapica napravi, sreka za Chelsea sto ne go primija.Нека учат нашиве дефанзивци од Давид Луиз, како игра дечкото ГА ВЕЗЕ!
Od nego ako ucat daleku ke stignat, a taman go pisuvav postot eve i sega fejl od ofsajd stapica napravi, sreka za Chelsea sto ne go primija.

http://fcinter.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=2756:povikani-igraci-rubin-inter&catid=47:ls&Itemid=95
Добро е со младинци ќе се патува во Русија, само Занети, Кутињо, Паласио, Ранокија и Переира се повикани од првотимците, а прашање е дали воопшто ќе заиграат. Well done Strama!

Ти чекај ме кај млечен ако не ги дае Реал и Арсенал утре, да ти објаснам како тепа Чентовец.Кец на јака пара а БРАТУ стефан ?![]()

Ти чекај ме кај млечен ако не ги дае Реал и Арсенал утре, да ти објаснам како тепа Чентовец.
А Интер пиши ја 1, и ја ќе ја пишам па што биде нека биде.![]()

Нека учат нашиве дефанзивци од Давид Луиз, како игра дечкото ГА ВЕЗЕ!
Kasano казнет бил со 2 утакмици а Страмачиони со 1, во Сериа А ..
Сочувство...После Раниери и Мурињо изгледа и Бенитез ќе биде менаџер што не менаџираше и нас и вас![]()