Фан Клуб: Интер

Хесус напрај глупост, ама на Џонатан кој што сака му прави... тотално разочарување е типот...

Оној Кутињо ја претерува со дриблинзите.

Нека си дрибла ич да не му чуе. Не беше никогаш во ситуација да асистира, никој не му се отвора. Не гледам како би постигале гол освен ако не се здиви и да ги помине сите :)

Еден гол , и друго апсолутно ништо на утакмицава.. ама нема простор за нервирање дека ипак очигледно Интер нема намера да атакува силно кон ова првенство.. затоа ужувајте и гледајте само како Страма пробува играчи за во Сериа А :)

Нека си дрибла ич да не му чуе. Не беше никогаш во ситуација да асистира, никој не му се отвора. Не гледам како би постигале гол освен ако не се здиви и да ги помине сите :)
Проблемот е што кога дрибла нема осет, и кога ќе се најде во тесно тогаш подава, а тогаш и другите се во тесно. Да игра поедноставно би било подобро, ако вака си глуми ѕвезда никогаш од него нема да биде играч.

Патем Бенаси си растура во средина, ќе го биде ако му се дава повеќе шанса.

Go imase Romano otvoren mozese komotno da mu ja podade.

598361_368491063242025_242042565_n.jpg

Ранокиа капитен. The world is gonna end. :P

Опуштен натпревар, тапа игра али зар некој очекуваше да се напињаат вечер? Ај може ќе си дадат автогол Рубин во второ.

Переира никако да ме убеди дека е подобар од Нагасаки... Барем не во оваа формација...

Белек со тоа бркот ми личи на Хитлер. :icon_lol:
Џонатан јас откога го следам Интер не сум гледал полош играч од овој.
Гаргано типов има страшен пад во формата.
Во Бенаси не сумјав уште кога го гледав на подготовките ќе биде од него нешто, има само една мана малку ми паничи.
Овој Донкор катастрофа бил бе.
Ранокија се надевам дека не е сериозно повреден.

Тоа е со деца не се иде на гости, одма ќе примат 3комада :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom