Фан Клуб: Интер

Е тоа де, само келнерот ги немаше тие засилувања, го имаа Бјамбјани, играчот што за рекордно време стана најомразен играч во тимот на Сампдорија, играчот поради кој што Сампдорија ќе одат во Серија Б, а ние го земавме како замена на Балотели :pos:

Контрадикторен си и тоа премногу. Прво викаш дека овие не биле засилувања (да не барам постови кај што плукаш по Пацини), а сега се вадиш на нив демек да ги имаше Рафа друго ќе беше. Фејс ит, Рафа<Лео, барем во Интер и она што го покажаа двајцата за една полусезона.

Сум ве играл 2 у 2 да си знаете :icon_lol:

Само уште Деко натерајте го да не ја пишува и проаѓате ! :pos:

ајде со среќа покасно, PAZZA INTER AMALA !!!!

Ке се знае дали одиме понатаму во првите 25 минути од натпреварот. Ако до тогаш имаме дадено гол и немаме примено све океј, ако не, чао чао и нека си спреми морати дресови за продажба со број 0 и со име Zero titulli.

Inter (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Milito.
Bench: Castellazzi, Cordoba, Materazzi, Cambiasso, Kharja, Pandev, Coutinho.

Посебно ме израдува неиграњето на Камбиасо, добро е. Ако не можат да направат чудо, бар нека победат со било каков резултат. :)

слика за најава

2zjdhjc.jpg

Со вас сум вечер немој да ме разочарате 2-2&3+ ве исфорсирав малку! :)

кога Шалке можеше да даде 5 гола на гости, зошто и Интер да не даде!
Одиме на Победа!!!!!!!!!!

Добро пак ке гледаме комбиниран пренос? Подобро да ја даваат на 5+.
Се надевам дека наредна сезона нема овие клошари да пренесуваат лига на шампиони...

Посебно ме израдува неиграњето на Камбиасо, добро е. Ако не можат да направат чудо, бар нека победат со било каков резултат. :)
Дап, фала курцу веќе, удирам на претпоставка дека и наредна сезона веќе нема да е стандард у прв план без разлика дали Лео ќе е тука или не.

Нејсе тоа, идам ја у кафиЌов да глеам со бандава, кој е за, нека се убаци, нема везе ако нема резервирано.

Meне па сеедно ми е дал играл Мота или Камби и првиот и вториот наместо да тргни напред да направи нешто повеќе, да биди корисен во нападот, тие обратното го прават.:)

Meне па сеедно ми е дал играл Мота или Камби и првиот и вториот наместо да тргни напред да направи нешто повеќе, да биди корисен во нападот, тие обратното го прават.:)
Еј, не зезај, има разлика у нивната игра, лани Мота еден период, 2-3 меча, играше и на местото на Снајдер, ми текнува со Болоња гости лани коа на темава викавме Снајдер да излезе од Мота :).
Нејсе тоа, разлика има, ама 2-5 си се 2-5, јебига.

Еј, не зезај, има разлика у нивната игра, лани Мота еден период, 2-3 меча, играше и на местото на Снајдер, ми текнува со Болоња гости лани коа на темава викавме Снајдер да излезе од Мота :).
Нејсе тоа, разлика има, ама 2-5 си се 2-5, јебига.

Ти стварно сакаш дома да си го глеаш мечот, ако почниме да си инаетиме може и Парма-Интер ќе почни :)

Абе требаше со 3ца во напад, позади нив Снајдер и ајт у курац, секако бруката е голема, овака барем ако примат 5 гола ќе примат на гостински терен.

Пак дијамант, поточно 4-3-1-2 пушти скаутчо. Никој освен Интер оваа сезона во ЛШ не ја игра оваа класична Калчо тактика.
Секоја чест... од грешките секој не е способен да научи. Пандев и Кутињо ги чува за џокери кога ќе треба уште еден гол да се брцне.

Како и да е, да уживаме максимално во веројатно последниот натпревар на Европскиот шампион сезонава во ЛШ.

Pazza amala!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom