Фан Клуб: Интер

Епа муабетот ми е дека нема потреба од толку паники за сагата околу Тевез бидејќи сепак ние не им сме конкуренти на Милан и за тоа колку се силни нека му ја мислат Јувентус..ние треба да му ја мислиме да не се засилат Удинезе и Лацио:facepalm:

Ти така гледаш на работите. Јас го гледам Интер. Не ме интересираат ни Милан, ни Јувентус ни Удинезе. Сакам да се вратиме на прав пат, да бидеме посилни. Тоа е целата работа.

Ај, одјава :)

Епа муабетот ми е дека нема потреба од толку паники за сагата околу Тевез бидејќи сепак ние не им сме конкуренти на Милан и за тоа колку се силни нека му ја мислат Јувентус..ние треба да му ја мислиме да не се засилат Удинезе и Лацио:facepalm:

Абе брат гледај малку и за иднина . Милан со Тевез зема скудето и нааредна година . Зашто да не се појачаме сега и нека не земеме скудето ама мора да се составува тим и за наредна година .
Читам ќе сме праеле чистка наредна година . Многу убаво ќе продадат 5-6 играчи и ќе купат исто толку и после додека се уиграат Милан и Јуве заминаа угоре со бодови . После ќе се молиме .

Незнам па ја зашто го хејтате толку Раниери . Стварно не ве разбирам . Идел на нерешено идел на минимална победа . Ме боли курот мене на што идел искрено . Човекот не врати у игра за 3 место . Ако завршиме 3 тоа се плус пари од играњето ЛШ . Ако не заврпиме трети он нема да е крив . не зема во катастрофална ситуација . Имаме шанса да го поминеме Марсеј и да играме четвртфинале.
Остај те го него . Добор си ја работи работата

Морати и Бранка го тупат курот . Кој е крив од нив двајца нејќам да навлегувам у дискусија . Дали професионалноста на Бранка или парите на чичко Морати. Од одењето на Мур немаат донесено асален играч . Не зборам за играчи од типот на Алварез , Кутињо или Кастајнос . Нас ни требаат играчи со МУДА . Кој ќе преземе одговрност . Нема да се плаши да игра и е спремен да реши утакмица сам . Таков играч е Тевез кој во моментов е на траснсфер пазарот . Вакви играчи не смеат да се пропуштаат . Мое мислење после Ибра он би бил втор напаѓач у Серија

Турете му курот на Тевез, него дај кажете за утре кои се повикани, дали има казнети, повредени едно друго. Утре чист кец е Интер, таман пред дербито да влеземе со победа па шта буде нек буде.

Турете му курот на Тевез, него дај кажете за утре кои се повикани, дали има казнети, повредени едно друго. Утре чист кец е Интер, таман пред дербито да влеземе со победа па шта буде нек буде.

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Ги нема Снајдер , Станкович , Форлан , Џонатан . Овие се повредени

Па добро бе кој курац е со Снајдер?? Нели уште пред Нова Година рекоа дека е 100% подготвен и дека ќе игра со Парма? Или сега некој трик прави лузеров па го чува за со Милан, а тој сиротиот една утакмица нема изиграно цели 2 месеци.

И Киву го нема. :)

402328_212030678884370_146269118793860_463928_1027419014_n.jpg

Иначе ако сите кои што ја виделе оваа слика помислиле дека ова е вистина, нека погледнат во десната страна во главата на лустеров. Хинт, уво.

Сигурно овој другиот е неговиот агент, и се гледа по неговата фаца дека он сака да и го шитне нa Галијани. После овие слики, пиши пропало на овој трансфер.

Остајте Тевез видите Бранка како се подновил од Манчестер :pos:

158830-500.jpg

Во составот за натпреварот го нема Станковиќ, добро е тоа, само да не го чува за со Милан...

Снајдер што повреда ќе имаше...

Еве две слики, да не го заборавиме :pos:
QsX5d.jpg

t1uQg.jpg

Па не е толку лошо со веста за Тевез дека ќе иде во Милан,Интер ќе се засили со некој чкљ играч,па ќе парираме за 4-7 место оваа сезона.

:tapp:

Ојде тАвез за друг а.
Јбг тоа ти е.
Наводно нашиве доставиле подобра понуда од онаа на Милан,али квазимодо избрал да игра за нив,така да ништо тука не може да се направи.
Што се секирате ќе си го земеме Макси Лопез и ќе си имаме напад со плавуши,кој е како нас. :D

Ојде тАвез за друг а.
Јбг тоа ти е.
Наводно нашиве доставиле подобра понуда од онаа на Милан,али квазимодо избрал да игра за нив,така да ништо тука не може да се направи.
Што се секирате ќе си го земеме Макси Лопез и ќе си имаме напад со плавуши,кој е како нас. :D
Нема врска, нашите не ни стигнаа да достават понуда.

Нема врска, нашите не ни стигнаа да достават понуда.

Така прочитав,нема врска.
Значи едноставно не ги бива или касниме зошто Бранка чекал да помине Нова година,поевтини била авионските карти. :pos:

Вчера јасно им беше кажано дека преговорите со Милан се во напредна фаза (на наши кажано, зборот е даден, невестата е таксана :) ) . Не се сомневам дека нашите ќе испратат некаква комплицирана понуда за да ни мачкаат очи дека „пробале“.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-M

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom