Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Епа муабетот ми е дека нема потреба од толку паники за сагата околу Тевез бидејќи сепак ние не им сме конкуренти на Милан и за тоа колку се силни нека му ја мислат Јувентус..ние треба да му ја мислиме да не се засилат Удинезе и Лацио:facepalm:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Ти така гледаш на работите. Јас го гледам Интер. Не ме интересираат ни Милан, ни Јувентус ни Удинезе. Сакам да се вратиме на прав пат, да бидеме посилни. Тоа е целата работа.

Ај, одјава :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Епа муабетот ми е дека нема потреба од толку паники за сагата околу Тевез бидејќи сепак ние не им сме конкуренти на Милан и за тоа колку се силни нека му ја мислат Јувентус..ние треба да му ја мислиме да не се засилат Удинезе и Лацио:facepalm:
Абе брат гледај малку и за иднина . Милан со Тевез зема скудето и нааредна година . Зашто да не се појачаме сега и нека не земеме скудето ама мора да се составува тим и за наредна година .
Читам ќе сме праеле чистка наредна година . Многу убаво ќе продадат 5-6 играчи и ќе купат исто толку и после додека се уиграат Милан и Јуве заминаа угоре со бодови . После ќе се молиме .

Незнам па ја зашто го хејтате толку Раниери . Стварно не ве разбирам . Идел на нерешено идел на минимална победа . Ме боли курот мене на што идел искрено . Човекот не врати у игра за 3 место . Ако завршиме 3 тоа се плус пари од играњето ЛШ . Ако не заврпиме трети он нема да е крив . не зема во катастрофална ситуација . Имаме шанса да го поминеме Марсеј и да играме четвртфинале.
Остај те го него . Добор си ја работи работата

Морати и Бранка го тупат курот . Кој е крив од нив двајца нејќам да навлегувам у дискусија . Дали професионалноста на Бранка или парите на чичко Морати. Од одењето на Мур немаат донесено асален играч . Не зборам за играчи од типот на Алварез , Кутињо или Кастајнос . Нас ни требаат играчи со МУДА . Кој ќе преземе одговрност . Нема да се плаши да игра и е спремен да реши утакмица сам . Таков играч е Тевез кој во моментов е на траснсфер пазарот . Вакви играчи не смеат да се пропуштаат . Мое мислење после Ибра он би бил втор напаѓач у Серија

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Турете му курот на Тевез, него дај кажете за утре кои се повикани, дали има казнети, повредени едно друго. Утре чист кец е Интер, таман пред дербито да влеземе со победа па шта буде нек буде.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Турете му курот на Тевез, него дај кажете за утре кои се повикани, дали има казнети, повредени едно друго. Утре чист кец е Интер, таман пред дербито да влеземе со победа па шта буде нек буде.
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Ги нема Снајдер , Станкович , Форлан , Џонатан . Овие се повредени

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Па добро бе кој курац е со Снајдер?? Нели уште пред Нова Година рекоа дека е 100% подготвен и дека ќе игра со Парма? Или сега некој трик прави лузеров па го чува за со Милан, а тој сиротиот една утакмица нема изиграно цели 2 месеци.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949
И Киву го нема. :)

Иначе ако сите кои што ја виделе оваа слика помислиле дека ова е вистина, нека погледнат во десната страна во главата на лустеров. Хинт, уво.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Сигурно овој другиот е неговиот агент, и се гледа по неговата фаца дека он сака да и го шитне нa Галијани. После овие слики, пиши пропало на овој трансфер.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Остајте Тевез видите Бранка како се подновил од Манчестер :pos:

Во составот за натпреварот го нема Станковиќ, добро е тоа, само да не го чува за со Милан...

Снајдер што повреда ќе имаше...

Еве две слики, да не го заборавиме :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па не е толку лошо со веста за Тевез дека ќе иде во Милан,Интер ќе се засили со некој чкљ играч,па ќе парираме за 4-7 место оваа сезона.

:tapp:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ојде тАвез за друг а.
Јбг тоа ти е.
Наводно нашиве доставиле подобра понуда од онаа на Милан,али квазимодо избрал да игра за нив,така да ништо тука не може да се направи.
Што се секирате ќе си го земеме Макси Лопез и ќе си имаме напад со плавуши,кој е како нас. :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Ојде тАвез за друг а.
Јбг тоа ти е.
Наводно нашиве доставиле подобра понуда од онаа на Милан,али квазимодо избрал да игра за нив,така да ништо тука не може да се направи.
Што се секирате ќе си го земеме Макси Лопез и ќе си имаме напад со плавуши,кој е како нас. :D
Нема врска, нашите не ни стигнаа да достават понуда.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Нема врска, нашите не ни стигнаа да достават понуда.
Така прочитав,нема врска.
Значи едноставно не ги бива или касниме зошто Бранка чекал да помине Нова година,поевтини била авионските карти. :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.828
Вчера јасно им беше кажано дека преговорите со Милан се во напредна фаза (на наши кажано, зборот е даден, невестата е таксана :) ) . Не се сомневам дека нашите ќе испратат некаква комплицирана понуда за да ни мачкаат очи дека „пробале“.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-M

Kajgana Shop

На врв Bottom