- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.249
- Поени од реакции
- 17.136
Знам друже дека не игра пола година фудбал тој, а трчат ко слеп за стап по него. Ако му се играше и во Сити ќе се потрудеше.Не игра во последно време.![]()
Тури му ку&от.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам друже дека не игра пола година фудбал тој, а трчат ко слеп за стап по него. Ако му се играше и во Сити ќе се потрудеше.Не игра во последно време.![]()
Види, во нормални околности, ова ќе беше трансфер кој јас лично не би го оправдувал.Знам друже дека не игра пола година фудбал тој, а трчат ко слеп за стап по него. Ако му се играше и во Сити ќе се потрудеше.
Тури му ку&от.
Делумно е ова точно ...Мурињо.

Мене ми не ми е јасно како може Тевез да го одбира Милан пред Интер кога кај нас врие од Аргентинци,зарем он не сака да биде во тим со свои колеги од репрезентацијата ! Ако е точно тоа што го пишува тогаш очи нејќам да му видам на Тевез,ова му доаѓа како да го тераме со сила да дојде кај нас! Одлуката останува на Тевез,па ке видиме што ке се деси!
Потврдено е и официјално од Inter.it дека Бранка е во Англија.
И ја тоа викам, Син ми кажува дека имал симпатии кон МиланЗошто мислите дека Тевез мисли со своја глава? Уште не научивте дека е muppet на агентот негов? Кај наумил тој, таму ќе „игра“ Тевез. Ова игра е во наводници зошто за некој месец пак ќе почне со проблемите.

, таму некојси аналитичари од Италија, релевантни за интеровиве протали.