Епа муабетот ми е дека нема потреба од толку паники за сагата околу Тевез бидејќи сепак ние не им сме конкуренти на Милан и за тоа колку се силни нека му ја мислат Јувентус..ние треба да му ја мислиме да не се засилат Удинезе и Лацио
Абе брат гледај малку и за иднина . Милан со Тевез зема скудето и нааредна година . Зашто да не се појачаме сега и нека не земеме скудето ама мора да се составува тим и за наредна година .
Читам ќе сме праеле чистка наредна година . Многу убаво ќе продадат 5-6 играчи и ќе купат исто толку и после додека се уиграат Милан и Јуве заминаа угоре со бодови . После ќе се молиме .
Незнам па ја зашто го хејтате толку Раниери . Стварно не ве разбирам . Идел на нерешено идел на минимална победа . Ме боли курот мене на што идел искрено . Човекот не врати у игра за 3 место . Ако завршиме 3 тоа се плус пари од играњето ЛШ . Ако не заврпиме трети он нема да е крив . не зема во катастрофална ситуација . Имаме шанса да го поминеме Марсеј и да играме четвртфинале.
Остај те го него . Добор си ја работи работата
Морати и Бранка го тупат курот . Кој е крив од нив двајца нејќам да навлегувам у дискусија . Дали професионалноста на Бранка или парите на чичко Морати. Од одењето на Мур немаат донесено асален играч . Не зборам за играчи од типот на Алварез , Кутињо или Кастајнос . Нас ни требаат играчи со МУДА . Кој ќе преземе одговрност . Нема да се плаши да игра и е спремен да реши утакмица сам . Таков играч е Тевез кој во моментов е на траснсфер пазарот . Вакви играчи не смеат да се пропуштаат . Мое мислење после Ибра он би бил втор напаѓач у Серија