Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иосоно, ги мешаш работите, Тевез според пишувањата на медиумите сакал да игра само за Милан, не и за Интер, во случај Сити да ја прифатат понудата на Интер, а се шпекулира дека ја прифатиле и истата била најдобра од понудените, Интер ќе преговара и со Тевез.Нема врска, нашите не ни стигнаа да достават понуда.
Бегалка ќе ја зематВчера јасно им беше кажано дека преговорите со Милан се во напредна фаза (на наши кажано, зборот е даден, невестата е таксана) . Не се сомневам дека нашите ќе испратат некаква комплицирана понуда за да ни мачкаат очи дека „пробале“.

Те пратам и знам што пишуваш многу добро, ама во фудбалот работите можат да добијат крајно неочекуван тек кога ќе се случи нешто што никој не можел да го предвиди.Син очигледно не ме пратиш, не можам да се објаснувам сега.![]()

Можно е да биде спремен за со Милан.sneijder101010 Wesley Sneijder
Just finished a double training session... I feel good.. Almost ready!! Now chilling at home.. Tonight gonna watch The Voice of Holland...
Се согласувамМота е многу битен. Мислам дека голема разлика прави во средниот ред, повеќе отколку што добива заслуги. Искусен играч е за такви натпревари.

И Макон треба да внимава и он има жолт.Се согласувам
На Мота му фали еден жолт картон за да паузира, па најверојатно утре нема да го започне натпреварот.