Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
друго е стопер, друго е бек... самата тежина што си ја носи позицијата е потешка.. кога греши централен најчесто е ГОЛ... самиот гледаш што значи отсуството на Лусио и Самуел... имаме 29 примени гола досега... 80% од примените се по ГРЕШКА на стоперите...ај фала што ме просветли ...
Можеше да ја избие напред и никому ништо а не после кордоба се вртеше со топката кај корнер знаменце и ја изби у аут , да добро било
Пишав ни праат притисок на наша половина , како може ако ја изгуби контра да биде пред наш гол , ако ја изгубеше кородоба ќе излезеа од нивна десна страна сами пред цезар
Како можеше Ранокиа да ги игра по 90 минути , така може и џапанацов ако го бива да не го извадат кога нема замена за негова позиција
За мене е несигурен од тоа што го глеав вчера
П.С. првите 2-3 утакмици на Ранокија му беа далеку послаби од овие на Нагатомо...
немој да мислиш дека јас го возвишувам Нагатомо, и кажувам дека ќе биде WORLD CLASS играч... далеку од тоа, очекувам да биде еден просечен фудбалер кој ќе си ја завршува задачата.. пример Камбијасо.. класичен пример за еден играч со талент за фудбал 0, напорна работа 110% !!