Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво браво момаку.. со здравје да си ги трошиш :) ,,,,,,,,

И да се вратиме малце во темата,, незнам колку е паметно да продолжиме со Кордоба како централен дефанзивец против Фиренца не беше лош но ипак се гледа голем недостаток на неговата страна. Можеби е самоубиствен потег но Матераци и Ранокија подобро би се снашле како централни во наредните утакмици..

со баерн ме плаши само нападов
како ќе им дадеме голл?
со пандев во напад?

Глеам на мода е мењавање никови, па викам чекај да пробам и јас :)

Пола од вас од ку*наз ги сменивте никовите, ја од мака :)

Браво браво момаку.. со здравје да си ги трошиш :) ,,,,,,,,

И да се вратиме малце во темата,, незнам колку е паметно да продолжиме со Кордоба како централен дефанзивец против Фиренца не беше лош но ипак се гледа голем недостаток на неговата страна. Можеби е самоубиствен потег но Матераци и Ранокија подобро би се снашле како централни во наредните утакмици..

Па со Каљари да ти кажам право и може да играат , зашо тој Нене што им е напред и не е така брз да речеш , ама ако Лео мисли да игра Лусио со Баерн , тогаш нека го става утре да осети малку фудбал , да не биде вратен од повреда и директ со Баерн да го става у игра

како ќе им дадеме голл?
со пандев во напад?
Тиаго Мота, Дејан Станковиќ и остали падобранци... уживај, кога играме дома сите се бутаат во противнички 16-ник. Кога играме на гости се бутаат пред својот...

Тиаго Мота, Дејан Станковиќ и остали падобранци... уживај, кога играме дома сите се бутаат во противнички 16-ник. Кога играме на гости се бутаат пред својот...

битно се бутаат, има движење ... нели ? :-)

Глеам на мода е мењавање никови, па викам чекај да пробам и јас :)

Пола од вас од ку*наз ги сменивте никовите, ја од мака :)

Kaј сменив кај се заебав , јајата ми ги отекоа овие од милан ;D

10.01.2009 - Интер - Каљари - 1:1
24.05.2009 - Каљари - Интер - 2:1
20.09.2009 - Каљари - Интер - 1:2
07.02.2010 - Интер - Каљари - 3:0
17.10.2010 - Каљари - Интер - 0:1

Последните 3 натпревари го победуваме Каљари, не гледам зошто повторно не би било така. Ова се едноставно натпревари кои мораат да се добијат ако сакаме титула. Нема простор за изнанадување. Сега се враќаат и Лусио и Мота така да ќе биде весело на Меаца. БИ било убаво да видиме една убава, висока победа утре со 3 гола разлика, да ни се набилда егото и самодовербата пред натпреварот со Баерн.

No Lucio, No Fun! :smir:
142068.jpg

п.с. Ајде бе спамери, пред осминфиналето ни треба нова тема! Навалете :smir:

абе дома не е толку проблемов
проблем е на гости..пандев нема голо да го види, ето ќе е дрибла аут линијата
ииии?
-ќе го примиме јако

ај у курац колкав пост напишав и ми се заеба...
како ме нападнавте за математикава :)

Inter- Cagliari--- лесна победа би тербало да биде со маку изменет состав.
Sampdoria - Inter--- ги немам гледано од кога си отидоа напаѓачиве не сум ги гледал ама според резултатите личат слаби.
Inter- Genoa--- на другарчињава можеме да им дадеме бод, али( ала панче ова малдини де ) не им е потребен зошто се на средина на табела и се 10 бода од зона на испаѓање. Ваљда можат да се да се спасат без тој бод. :)
Brescia - Inter--- овие се борат за опстанок и би требало да играат ко луди ,а и ние сме тапи на гости.
Inter- Lecce--- и овие се борат за опстанок ама дома си е дома.
пс. оставам простор на еден кикс од гостинскиве

како ќе им дадеме голл?
со пандев во напад?

Со нашава „одбрана“ и Цезар да ви игра напад ќе даете гол.

(Само ние ќе даеме гол повеќе секако :smir:)

Со нашава „одбрана“ и Цезар да ви игра напад ќе даете гол.

(Само ние ќе даеме гол повеќе секако :smir:)

Онака како лани ќе се разиграте, па ќе ни дадете гол повеќе :smir:

Онака како лани ќе се разиграте, па ќе ни дадете гол повеќе :smir:

Лепи ама лани се скривте ко пи*ки со Мурињо на чело(што е сосема легитимно,и тука немам никаква замерка).

Арно ама годинава го нема Мурињо,нити таа екипа,такада ќе се видиме очи во очи.Сеа бар ќе си искочите поштено да се разиграме,а тие што лани се разиграа со Баерн во ЛШ знаете како завршија!(со гол повеќе во својата мрежа што би рекол колегата)

Во секој случај многу занимлива утакмица,па со среќа!

Лепи ама лани се скривте ко пи*ки со Мурињо на чело(што е сосема легитимно,и тука немам никаква замерка).

Арно ама годинава го нема Мурињо,нити таа екипа,такада ќе се видиме очи во очи.Сеа бар ќе си искочите поштено да се разиграме,а тие што лани се разиграа со Баерн во ЛШ знаете како завршија!(со гол повеќе во својата мрежа што би рекол колегата)

Во секој случај многу занимлива утакмица,па со среќа!

Интер се скрил во Мадрид? Лани не било поштено, а?

Ма швабиве сакаат да не тепаат... :/ Ама сакаат желбата е едно можностите се друго.. GL HF! :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom