Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многуууу јака математика :pos2:

--- надополнето ---

Инаку не знам дали забележавте дека Лео вчера имаше различен стајлинг од вообичаено. Нешто како Мартин Јол, шушкавец и горе десно на градите му пишуваше ЛЕО и знакот на најк
Ја приметив,баш се зачудив коа го видов така облечен башка на такво ладно време !

Ц ц ц ц ц запнавте за никот мој значи : )))

Ќе го сменам, да смислам нешто :)

П.С. 14 бода од 5 утакмици... Ова, само со другарот Норис :)

Ц ц ц ц ц запнавте за никот мој значи : )))

Ќе го сменам, да смислам нешто :)
Само не ставај некој од подобрите играчи во никот због суеверни причини :)

Докторот има да пукне кога ке ми го види новиот јузер :pos:

Ја приметив,баш се зачудив коа го видов така облечен башка на такво ладно време !

Е да бе ладно :) Ги чита временските прогнози од Васко, Затоплувањето го следи и однак то. :tv:

Кога ќе ја исполниме оваа тема, другата јас предлагам да ја отвори ИоСоно зошто претходната тема он ја отвори кога освоивме 5 титули :)

Кога ќе ја исполниме оваа тема, другата јас предлагам да ја отвори ИоСоно зошто претходната тема он ја отвори кога освоивме 5 титули :)

I agree :) (Деко ај лав ју бат...) :pos:

Јас бев и ќе останам најуспешен на тоа поле а тоа што Деко ја отвори темата го сметам за поголем неуспех од ангажирањето на Бенитез

Јас бев и ќе останам најуспешен на тоа поле а тоа што Деко ја отвори темата го сметам за поголем неуспех од ангажирањето на Бенитез

Абе коа ќе видиш,а Деко ја отворил темава,а Бенитез да ја имаше таа чест,исти кур...и двајцата се крофни и големи заебанти :icon_lol:

П.С Деко не ме тепај со црвенки..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom