Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај фала што ме просветли ...
Можеше да ја избие напред и никому ништо а не после кордоба се вртеше со топката кај корнер знаменце и ја изби у аут , да добро било
Пишав ни праат притисок на наша половина , како може ако ја изгуби контра да биде пред наш гол , ако ја изгубеше кородоба ќе излезеа од нивна десна страна сами пред цезар
Како можеше Ранокиа да ги игра по 90 минути , така може и џапанацов ако го бива да не го извадат кога нема замена за негова позиција
За мене е несигурен од тоа што го глеав вчера
друго е стопер, друго е бек... самата тежина што си ја носи позицијата е потешка.. кога греши централен најчесто е ГОЛ... самиот гледаш што значи отсуството на Лусио и Самуел... имаме 29 примени гола досега... 80% од примените се по ГРЕШКА на стоперите...

П.С. првите 2-3 утакмици на Ранокија му беа далеку послаби од овие на Нагатомо...
немој да мислиш дека јас го возвишувам Нагатомо, и кажувам дека ќе биде WORLD CLASS играч... далеку од тоа, очекувам да биде еден просечен фудбалер кој ќе си ја завршува задачата.. пример Камбијасо.. класичен пример за еден играч со талент за фудбал 0, напорна работа 110% !!

Види за Нагатомо сум сигурен и убеден дека ќе дава и повеќе од 110% за да успее во Интер , али нема везе пак ќе кажам , јас тоа што го видов вчера не ми делуваше како материјал за Интер . Може со своите игри понатаму ќе ме демантира , нели луѓе сме грешиме , ама и мислам дека кога ќе се врати Киву дека овој пак нема да игра .
Време ќе покаже , време лечи се

Види за Нагатомо сум сигурен и убеден дека ќе дава и повеќе од 110% за да успее во Интер , али нема везе пак ќе кажам , јас тоа што го видов вчера не ми делуваше како материјал за Интер . Може со своите игри понатаму ќе ме демантира , нели луѓе сме грешиме , ама и мислам дека кога ќе се врати Киву дека овој пак нема да игра .
Време ќе покаже , време лечи се
и јас така мислам дека Киву ќе игра... лично само на 4-5 утакмици ме импресионирал Киву... оваа сезона има најмалку 3 грешки кадешто тој не рипна со глава да избие по кои ситуации примивме гол.. сигурно се сеќавам голот против Лече, и против Киево... за другите не знам... по силен е од Нагатомо.. затоа, ако сака да биде прва постава Самурајов, мора СЕГА да покаже што знае..

и јас така мислам дека Киву ќе игра... лично само на 4-5 утакмици ме импресионирал Киву... оваа сезона има најмалку 3 грешки кадешто тој не рипна со глава да избие по кои ситуации примивме гол.. сигурно се сеќавам голот против Лече, и против Киево... за другите не знам... по силен е од Нагатомо.. затоа, ако сака да биде прва постава Самурајов, мора СЕГА да покаже што знае..

Тоа и ми е муабетот , ја од него вчера очекував многу , не очекував да биде изваден , мислев дека ќе одигра на високо ниво и да го загрози местото на Киву . Ќе видиме и другети утакмици , се надевам ќе игра топ , па да имаме конкуренција на таа позиција за разлика од десно каде што нема кој да му загрози местото на Маикон , кој пак во последно време не ме восхитува неговата игра во одбрана

Тоа и ми е муабетот , ја од него вчера очекував многу , не очекував да биде изваден , мислев дека ќе одигра на високо ниво и да го загрози местото на Киву . Ќе видиме и другети утакмици , се надевам ќе игра топ , па да имаме конкуренција на таа позиција за разлика од десно каде што нема кој да му загрози местото на Маикон , кој пак во последно време не ме восхитува неговата игра во одбрана
лани цела сезона Маикон истрчуваше напред некои утакмици играше дури и како крило, затоа што Занети играше во средината, десно, каде што го покриваше цело време додека беше напред, што се покажа продуктивно...

Робен е повреден . Така прочитав у Македонски Спорт само не пишиваше на колку време

Робен е повреден . Така прочитав у Македонски Спорт само не пишиваше на колку време
Сега слушнав Робен ке биде земен и за во сабота со Мајнц,значи не му е сериозна повредата и ке игра сигурно со нас во среда!

конечно компјутер :)))))))
Следниве 5 утакмици очекувам 14 бода, а Милан има големи шанси да изгуби барем еднаш штоп ќе не однесе на разлика која може да се анулира во дербито.
пс. дај кажете сите што имаат сменето никови.

Сега слушнав Робен ке биде земен и за во сабота со Мајнц,значи не му е сериозна повредата и ке игра сигурно со нас во среда!

Пукнат некој прст од десната нога, ќе игра и за викендов...

Инаку Лусио ќе игра нели?

конечно компјутер :)))))))
Следниве 5 утакмици очекувам 14 бода, а Милан има големи шанси да изгуби барем еднаш штоп ќе не однесе на разлика која може да се анулира во дербито.
пс. дај кажете сите што имаат сменето никови.
Многуууу јака математика :pos2:

--- надополнето ---

Инаку не знам дали забележавте дека Лео вчера имаше различен стајлинг од вообичаено. Нешто како Мартин Јол, шушкавец и горе десно на градите му пишуваше ЛЕО и знакот на најк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom