Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да игра? Зошто да мора кога се гледа дека не му иде,му се дадоа доста шанси и мислам дека Пацини треба да игра не негово место! Секоја чест за лани што ни донесе 3 титули,секогаш ке му бидам благодарен за тоа али сеа заради таа сезона неможе да си игра со нашите нерви!Не зафркавајте, Милито мора да игра, мора да си ја вратит формата за во ЛШ, бидејќи таму Пацини нема право, убаво напиша некој член овде. И мене ме нервират ко ќе го видам прва постава и уште појќе ме нервира ко ќе ја фати топкана (читај ко ќе се одбиет од него ко од кол)...Ако покажит 20% од она лани Милито против Баерн, сигурно поминуваме понатаму. Исто ме радува формата на Снајдер, се виде дека озбилно си ја сфатил работата и го прежалил Мур.
Само малце ми е мака за Пандев, шо се почесто ќе ја грее клупата, ама најважното е тоа шо Интер почнува да победува.
Каква-таква, честито победа нека ни е...
Он ке игра,али во калчото нека си седи на клупа бидејки Пацини сакале или не е во подобра форма од него! Иначе за ЛШ не се замарам,и да испаднеме сеедно ми е така целосно ке се посветиме на калчото и ке нема натпревари среда - недела! И да го поминеме Баерн не верувам дека ке освоиме,ја и со 1/4 сум задоволен само заради тоа да имаме повеќе одмор во калчото и трката со Милан!kirca
кој ќе ни игра во ЛШ каде што пацини нема право ?
Абе, не приметивте дека Васко го нема.
Васкооооооооооооооооо, давај прогноза.
И јас го оправдувам, подобро вака отколку како Робен, тој на неговите им мава боксовиПа да не ја удреше топката тој Роси или као се вика, Киву ке влезеше во шанса... како да не му дае бокс после ?Оправдано од моја страна.
![]()
Имаат една грда психолошка бариера која се вика негатива на табела, не биле они во ваква ситуација, не е лесно кога бркаш екипа поготово не кога станува збор за тим ко Интер кој лани освоил Се. Тенка е линијата по која газат, не смеат да прават грешки, мора да победуваат, се тоа влијае на психа а тешко дека Лео на тој план може ала Мур да влијае, се глеа дека се стегнати поготово кога играат на гостински терен.Лошото во 2011 е што нема константност во играта, пред се во однос на пристапот. На некои натпревари играчите беа агресивни, постојано напаѓаа, брзо се ослободуваа од топката, а на некои како со Катанија и денес се игра во бавен ритам, се прават многу малку шанси и слично.