Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ova so prstov ne go razbrav samo :icon_lol: tolku go nejkes IoSono, pa vaka javno?
Everybody hates IOsono...

Како и да е, пишав и вчера, ми изгледа како многу просечен, ама овие две кола е ненормално ефективен. Така да нека продолжи со вакви игри ние и понатаму ќе го држиме на око :) Ми се допадна вчера тоа што знаеше да се пресели напред пошто ако зебележавте, пак страдавме од стариот синдром, игравме со 7-0-3 на моменти. Мислам, ненормално е глупо екипа како Бари да ти игра со сите фудбалери на твоја половина, тие воопшто и немаа сила да притиснат, ние од навика се враќаме. Фудбалериве што последно време се приклучуваат барем ментално се поофанзивно определени.

Ova so prstov ne go razbrav samo :icon_lol: tolku go nejkes IoSono, pa vaka javno?
Јас не знам кај виде прст :)

Everybody hates IOsono...

Како и да е, пишав и вчера, ми изгледа како многу просечен, ама овие две кола е ненормално ефективен. Така да нека продолжи со вакви игри ние и понатаму ќе го држиме на око :) Ми се допадна вчера тоа што знаеше да се пресели напред пошто ако зебележавте, пак страдавме од стариот синдром, игравме со 7-0-3 на моменти. Мислам, ненормално е глупо екипа како Бари да ти игра со сите фудбалери на твоја половина, тие воопшто и немаа сила да притиснат, ние од навика се враќаме. Фудбалериве што последно време се приклучуваат барем ментално се поофанзивно определени.
especially krejzi

Има добра статистика, не е играч за Интер дефинитивно, ќе го видиме во ЛШ, со Рома и Јуве, таму нека се докажува.

И не знам кои пишаа, Бари бил традиционално незгоден противник. Дај не зезајте, мразам такви фрази, да речете Удинезе, Сампдорија, Наполи биле незгодни, ама овие утепаниве што не направија шанса за гол биле незгодни. Да беа незгодни со ваква игра на Интер 10 ќе примевме, пример земено натпреварот со Удинезе.

И не знам кои пишаа, Бари бил традиционално незгоден противник. Дај не зезајте, мразам такви фрази, да речете Удинезе, Сампдорија, Наполи биле незгодни, ама овие утепаниве што не направија шанса за гол биле незгодни. Да беа незгодни со ваква игра на Интер 10 ќе примевме, пример земено натпреварот со Удинезе.

Не знаеш што маки сме имале со нив на времето... и најслаби кога беа ќе ни направеа некој проблем. Еднаш играше еден африканец Шабани Нонда, мислам дека само тој им беше саглам фудбалер во екипата, и не растури на Меаца... Тоа е статистика во секој случај, сега се преслаби...

Не знаеш што маки сме имале со нив на времето... и најслаби кога беа ќе ни направеа некој проблем. Еднаш играше еден африканец Шабани Нонда, мислам дека само тој им беше саглам фудбалер во екипата, и не растури на Меаца... Тоа е статистика во секој случај, сега се преслаби...
Батали маките, не важат тие правила како лоша традиција. И лани имавме проблеми со нив, ама лани тој Алварез им играше, вчера мислам дека не го видов, и тој Ривас го играа прва постава сега влезе во 90та минута. Исто така, лани ги имаа Бонучи и Ранокиа во одбрана...
Мислам последни се, треба нешто повеќе да се каже, и имаа катастрофа игра, не како Сиена лани кога ни даде 3 гола.

Кај ни е нас Васко?
Затоплува во Милано

:pos:

Ako protiv Roma igra Lusio, ke izlezeme so najdobar mozen sostav: Maikon, Zhaba, Lusio, Samurajot, Kambi, Mota, Zaneti, Snajder, Eto, Milito.

Se zaebavam de, Pazzini na mestoto na Princot, ama trebase da si ja vidis facata koga go procita Milito

Ako protiv Roma igra Lusio, ke izlezeme so najdobar mozen sostav: Maikon, Zhaba, Lusio, Samurajot, Kambi, Mota, Zaneti, Snajder, Eto, Milito.

Se zaebavam de, Pazzini na mestoto na Princot, ama trebase da si ja vidis facata koga go procita Milito
Ако можеше да се пресели Пандев на клупа може и Милито, не е ништо подобар, само ние сме навикнати да го хејтаме Пандев. Нашиот барем знае да се загради, да прими топка, да изнуди фаул и чат-пат некоја асистенција ќе направи, а од Милито никакво фајде нема.

И мислам дека Леонардо ќе најде место за Карја, ако треба ќе го измисли.

--- надополнето ---

Овој Жулионе е многу интересен и збор да не го разбира човек:

Разбрав дека и даде пофалба за пантолоните :pos:

Презентацијата на Нагатомо ќе оди LIVE на официјалниот сајт на Интер во 14.15

Иначе може некој да ми каже колку казна ке добие Витали Кличко? :icon_lol:

Имаа еден НИГЕР шо по 3 гола ни даваше стално крв му ебам :@ PHILEMON MASSINGA :D

Иначе може некој да ми каже колку казна ке добие Витали Кличко? :icon_lol:
Ништо не е ова, ви текнува Адриано кога му учука двоен на еден...? Е тоа беше класичен нокаут... :pos:

Ништо не е ова, ви текнува Адриано кога му учука двоен на еден...? Е тоа беше класичен нокаут... :pos:

Само не му го закачи в'сурат туку за да биде потрагично врат го стегна кутриот десен бек на Валенсија:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom