Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не беше Ето...
Сериозно малце ...
Види го голот, нит беше лесна позиција, нит шутираше со десна а деснак е ...
Во второ Карја беше 1 од подобрите на теренот, гол, асистенција, што сакате повеќе од играч кој дојде пред нецела недела ?!

не сфаќаат дека уствари Киву услуга ни прави :)
честитки 3 бода, хејтери кушете ни пурот!

Може некој да ми каже дали за дуелот со Рома дали ке се врати Кордоба или па Лусио бидејки на таква утакмица немам намера да го гледам Матераци како ке не упропасти ! На тој натпревар ке го видиме и Нагамото за првпат нормално како лев бек,иначе Милито мора да седне на клупа доста шанси му се дадоа!

Sigurno ovoj igracov na bari, na kivu mu go stail prstot pozadi, stom taka izreagiraa...

Se na se, forca kharja... :D

Сериозно малце ...
Види го голот, нит беше лесна позиција, нит шутираше со десна а деснак е ...
Во второ Карја беше 1 од подобрите на теренот, гол, асистенција, што сакате повеќе од играч кој дојде пред нецела недела ?!

Топка коа ќе се сервира на тацна, на нога, кој се цени повеќе асистентот или стрелецот на голот?
Сериозно, да беше и Матераци на местото на Карја ќе ја забодеше...не викам дека не изигра океј второ полувреме, само сакам да кажам дека Карја не е ништо посебно од овој што го испративме т.е шо го вративме назад во Англија.

Utakmica krs, ne mi e jasno so rabotese inter prvo poluvreme niso cudno i da bese namestena x-2. Inace so vakva igra inter tesko do pobeda protiv roma

Sega go gledav rasporedot ni sleduvaat gostuvanja kaj Juventus , Fiorentina Sampdoria i Brescia.Doma so Roma Cagliari i Genoa i Lecce . Potoa e derbito so Milan. Mora da se izdrzi !!

Топка коа ќе се сервира на тацна, на нога, кој се цени повеќе асистентот или стрелецот на голот?
Сериозно, да беше и Матераци на местото на Карја ќе ја забодеше...не викам дека не изигра океј второ полувреме, само сакам да кажам дека Карја не е ништо посебно од овој што го испративме т.е шо го вративме назад во Англија.
Во што е полош од него ? Ете кажи ми што направи Мунтари пола сезона што направи Карја овие 2 меча во тим каде има тренирано неколку дена само ...
Гледај реално малце, не колку да се напише, асистентот се ценел повеќе од реализаторот ... бог да чува, ај да беше празен голот, ситуацијата беше далеку од лесна поготово за деснак, лесна беше онаа ситуација на Снајди, која дојде по асистенција од Карја.
Од ова што до сега го покажа Карја, 3 пати е бољи од Мунтари, што не значи дека е феноменален играч бидејќи го споредуваме со ванаби фудбалер, али за клупа, за втора, трета опција за средина е солиден, на крај краева 100 пати подобро изигра денес од Мота, али ај, колку да се напише нешто ...

Jonze а земе да плука по некој, демант јаде инстантно, и тоа за сите пари... Пацини ваков, таков... 2 меча - 3 гола
Карја, ваков таков, на полувреме мајки шајки... Дечкото гол и асистенција и тоа доста добра, баш ми се свиѓаше...

@ 223

има и Ето заслуга, али дека стануваше збор за тацна, грешка си. Ете и Syn кажа дека дечкото е левак, така да максимум од таа позиција извади.

Е сеа, резултатов што не соодветствува со победата е друг муабет, али одбраната дека е хаос, хаос е... Глејте ги Матераци и Ранокија, не се знае кој кај тера... На неколку пати беа збунети и имаше шанса да примиме гол.

Цезар слободниот топ го одбрани, плус волејот... Кастелаци 100% примаше гол на таа една топка на која Цезар истрча. Ко да е залепен на гол-линија, уф што ме нервираат такви голмани :)

Пацо ѕвер... Али Матри е боље! (not!)

иначе една добра работа е што успеавме клин шит да направиме и тоа првпат од кога лео е тренер,(мислам да победиме без примен гол)

Jonze а земе да плука по некој, демант јаде инстантно, и тоа за сите пари... Пацини ваков, таков... 2 меча - 3 гола
Карја, ваков таков, на полувреме мајки шајки... Дечкото гол и асистенција и тоа доста добра, баш ми се свиѓаше...

@ 223

има и Ето заслуга, али дека стануваше збор за тацна, грешка си. Ете и Syn кажа дека дечкото е левак, така да максимум од таа позиција извади.

Е сеа, резултатов што не соодветствува со победата е друг муабет, али одбраната дека е хаос, хаос е... Глејте ги Матераци и Ранокија, не се знае кој кај тера... На неколку пати беа збунети и имаше шанса да примиме гол.

Цезар слободниот топ го одбрани, плус волејот... Кастелаци 100% примаше гол на таа една топка на која Цезар истрча. Ко да е залепен на гол-линија, уф што ме нервираат такви голмани :)

Пацо ѕвер... Али Матри е боље! (not!)

За ова си тотално во право , ама ова е прв натпревар за Леонардо каде што Интер не примил гол , така да добро си ја завршиле работата :)
И да , Џулионе се враќа на голема врата , ваков ни треба

1.Ко да е залепен на гол-линија, уф што ме нервираат такви голмани :)

2.Пацо ѕвер... Али Матри е боље! (not!)

1. Оженет е за неа, нема кој не го приметил ова, со 100 различни луѓе сум ги гледал Интер сите истото го викаат.

2. Пацини е гол играч, една две шанси толку се доволни за него, проблемот е кога истите ќе дојдат, денес у 94та првата шанса за гол ја имаше, али Лео ја утна формациски, не може со тој напад да стартува а да постои толкава дупка помеѓу нив и средината.

Иначе незнам дал приметивте али Милито многу лошо се позиционира во шеснаестерец у последно време, она на Маикон у прво, кога му ја подаде, место да се повлече назад за повратна кој секој расен голгетер ( одбраната тука инстиктивно иде накај голманот ) он влезе дури и у офсајд али пасот не помина. Како и да е, нека каже кој што сака, без вратен Милито у форма не очекувајте големи резултати сезонава.

п.с. До мене е или Ранокија е дезориентиран ко циган у Бицијани ...

Прво полувреме не смее да се повтори,како што предпоставував тактиката со тројца напагачи не беше многу продуктивна.Во првиот дел средината повеке беше сконцентрирана на задржување на топката него ли да се оформи офанзива затоа очајно фалеше Снајдер кој брзо се ослободува од топката со прецизни додавања.И незнам зашто толку многу критики кон Карја дечкото даваше 100% во прво правејки притисок на нивна половина, можеби имаше почетни грешки ама пред 5 дена дојде во Интер.Во второ полувреме се свртеа работите , можеби на почетокот пак имаа проблеми со нападот но правеа поголем притисок на половината на Бари која доведе до многу нивни грешки и изгубени топки, кога влезе Снајдер јасно ми беше дека ке има поголема динамика мегу средината и нападот и така се случи,потребен беше само еден гол да попушти фокусот на Бари.После дадениот гол искрајно очекував уште еден и тој се случи па како шлаг на тортата асистенција на Карја и гол камбек на Снајдер.

Црни точки беа непрофесионалноста на Киву, за да удриш некој така сигурно мора да бидеш јако испровоциран но тоа не е изговор.Матераци пак беше изгубен на моменти и мислам дека веке од Јуни треба да отвори простор за нов млад потенцијален играч.Криво ми е што не го видов Нагамото бар 5 мин за да добијам во предвид за каков уствари играч станува збор но Киву ке јаде казна така да ке го гледаме прв тим против Рома.

Фудбал се игра 90 мин , од кој нашите 60 не личеа на оној прав Интер и сигурно ова е памет за друг пут дека Милито , Ето и Пацини од прва минута НЕ треба да се играат.

Како што гледам Маикон се враќа во форма,денеска само него го бараа а овој неколку пати добри продори направи! Снајдер се врати и сега со него сме уште посилни,Пацини може да биде втор дел од Милито лани така да полека полека работите се враќаат во нормала!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom