Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што Матераци го разбира, никој друг не го разбира :pos:

Не зафркавајте, Милито мора да игра, мора да си ја вратит формата за во ЛШ, бидејќи таму Пацини нема право, убаво напиша некој член овде. И мене ме нервират ко ќе го видам прва постава и уште појќе ме нервира ко ќе ја фати топкана (читај ко ќе се одбиет од него ко од кол)... :toe: Ако покажит 20% од она лани Милито против Баерн, сигурно поминуваме понатаму. Исто ме радува формата на Снајдер, се виде дека озбилно си ја сфатил работата и го прежалил Мур. :) Само малце ми е мака за Пандев, шо се почесто ќе ја грее клупата, ама најважното е тоа шо Интер почнува да победува.

Каква-таква, честито победа нека ни е...

абе овај роси да не се заљуби во киву?
му простил а пред само 1 сат нокаут му даде
иначе, следи тежок период ,секој натпревар е од важен поважен

Супер бе, Бари увек биле незгодни дома, оваа сезона не се тоа-тоа, ама сепак 3 бода се 3 бода. Само така да продолжиме, Форца Интер !

Не зафркавајте, Милито мора да игра, мора да си ја вратит формата за во ЛШ, бидејќи таму Пацини нема право, убаво напиша некој член овде. И мене ме нервират ко ќе го видам прва постава и уште појќе ме нервира ко ќе ја фати топкана (читај ко ќе се одбиет од него ко од кол)... :toe: Ако покажит 20% од она лани Милито против Баерн, сигурно поминуваме понатаму. Исто ме радува формата на Снајдер, се виде дека озбилно си ја сфатил работата и го прежалил Мур. :) Само малце ми е мака за Пандев, шо се почесто ќе ја грее клупата, ама најважното е тоа шо Интер почнува да победува.

Каква-таква, честито победа нека ни е...
Мора да игра? Зошто да мора кога се гледа дека не му иде,му се дадоа доста шанси и мислам дека Пацини треба да игра не негово место! Секоја чест за лани што ни донесе 3 титули,секогаш ке му бидам благодарен за тоа али сеа заради таа сезона неможе да си игра со нашите нерви!

kirca
кој ќе ни игра во ЛШ каде што пацини нема право ?

kirca
кој ќе ни игра во ЛШ каде што пацини нема право ?
Он ке игра,али во калчото нека си седи на клупа бидејки Пацини сакале или не е во подобра форма од него! Иначе за ЛШ не се замарам,и да испаднеме сеедно ми е така целосно ке се посветиме на калчото и ке нема натпревари среда - недела! И да го поминеме Баерн не верувам дека ке освоиме,ја и со 1/4 сум задоволен само заради тоа да имаме повеќе одмор во калчото и трката со Милан!

Лошото во 2011 е што нема константност во играта, пред се во однос на пристапот. На некои натпревари играчите беа агресивни, постојано напаѓаа, брзо се ослободуваа од топката, а на некои како со Катанија и денес се игра во бавен ритам, се прават многу малку шанси и слично.

Дефинитивно отсеченоста помеѓу среден ред и напад се осеќаше и на други натпревари, а денес особено со оглед на тоа дека Пацини и Милито се класични шпицеви. Сепак со враќањето на Снајдер се тоа ќе се смени.

Следуваат тешки натпревари во кои сигурно ќе се види дали овој тим има капацитет да се избори за Скудетото. Дуелот против Рома ќе биде многу важен од овој аспект.

А Киву колку и да се извинува, сепак е идиот кој треба да добие 3 - 4 меча казна.

Абе, не приметивте дека Васко го нема. :)

Васкооооооооооооооооо, давај прогноза.

Па да не ја удреше топката тој Роси или као се вика, Киву ке влезеше во шанса... како да не му дае бокс после ? :) Оправдано од моја страна. :)

Па да не ја удреше топката тој Роси или као се вика, Киву ке влезеше во шанса... како да не му дае бокс после ? :) Оправдано од моја страна. :)
И јас го оправдувам, подобро вака отколку како Робен, тој на неговите им мава боксови :pos:

Лошото во 2011 е што нема константност во играта, пред се во однос на пристапот. На некои натпревари играчите беа агресивни, постојано напаѓаа, брзо се ослободуваа од топката, а на некои како со Катанија и денес се игра во бавен ритам, се прават многу малку шанси и слично.
Имаат една грда психолошка бариера која се вика негатива на табела, не биле они во ваква ситуација, не е лесно кога бркаш екипа поготово не кога станува збор за тим ко Интер кој лани освоил Се. Тенка е линијата по која газат, не смеат да прават грешки, мора да победуваат, се тоа влијае на психа а тешко дека Лео на тој план може ала Мур да влијае, се глеа дека се стегнати поготово кога играат на гостински терен.

Не дека барам изговори али така е, Лео не е врвен тренер, се знае тука каков може наеднаш нештата да ги подигне високо горе, моментално тоа го прават по спора постапка но добро е, последни 6 меча од кога е Лео тренер имаат 5 победи и 1 пораз, пораз против екипа која беше во предобра форма и е тежок залак за било кој фаворит на тој терен, Милан од друга страна последни 6 меча имаат 2 победи, 3 нерешени и 1 пораз, они од можни 18 ќарија 9 бода со тоа што кикснуваа на мечеви каде планираа да соберат 3 бода ( Удинезе дома, Лацио дома, Лече гости, Рома дома ), Интер од можни 18, 15 ...

Ако само ви текне у каква очајна и жална состојба беа до пред 31ви Декември, моменталниов развој на настаниве е слободно можам да кажам и перфектен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom